15 prolećnih komada koji će redefinisati vaš odnos sa cvećem

Cvetovi su lideri prolećnog stila.

Jedna od najviralnijih replika koja se pominje svakog proleća potiče iz filma „Đavo nosi Pradu” iz 2006. godine, kada se direktorka modnog magazina "Runway” Miranda Pristli, koju glumi Meril Strip, pita “Cveće? Za proleće? Revolucionarno“. Prvo pomislimo, slažemo se sa ovim stavom, pošto cvetni dezeni nisu novi dodatak prolećnoj modi. Međutim, kad bolje razmislimo, može se shvatiti da cveće može mnogo više da ponudi našem stilu, a ne samo romantične vibracije.

Interesovanje za cveće počinje širokim izborom nijansi i kombinacija koje možete pronaći. Bilo da ste ljubitelj smelih ili tamnih kombinacija, kolekcije brendova nude različite verzije cvetnih dezena. Njihova estetika je takođe od velikog značaja. Klasični cvetovi, cvetovi sa apstraktnom, retro ili romantičnom estetikom, manji ili XXL cvetovi se štampaju na tkaninama koje imaju za cilj da na najposebniji način istaknu vaš prolećni stil.

Podjednako zanimljivo je da ćete u kolekcijama brendova pronaći odeću, obuću i dodatke koji su ukrašeni cvetnim motivima. Torbe, štikle, sakoi, košulje, pantalone, koferi, kombinezoni, haljine i suknje. Možete ih kombinovati sa osnovnim komadima da biste stvorili sigurniji efekat ili sa drugim cvetnim elementima za intenzivniju kombinaciju. U svakom slučaju, cveće zaslužuje vašu pažnju i mesto u vašoj garderobi.

Ukoliko ste u potrazi za novim i modernim cvetnim komadima, pogledajte galeriju fotografija gde vam otkrivamo aktuelne modele renomiranih brendova.

« 13 14 15 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group