10 najboljih džemper haljina u kojima ćete prebroditi zimu

Investirajte u džemper haljine da biste se osećali udobno, toplo i moderno tokom cele zime.

Niske temperature počinju da potvrđuju ono što mnogi možda još ne žele da prihvate: dolazi zima.

U ovom trenutku, naravno, moramo da prođemo kroz jesen, godišnje doba kada odeću opisujemo kao prelaznu i u svom stilu kombinujemo letnje i zimske komade. Naravno, kako se približavamo srcu zime, letnji komadi lagano nestaju, a one teške, zimske stvari preuzimaju vođstvo. Jedan od najboljih odevnih komada koji možete izabrati ove zime je topla haljina, koja može biti pletena, vunena, od tople trikotaže - u prevodu, to su sve one haljine koje nas podsećaju na udobne i mekane džempere.

U vreme kada hladnoća postaje sve intenzivnija, džemper haljina postaje lak, brz i fleksibilan izbor za svakodnevno oblačenje. Haljine možete kombinovati sa sakoima, trenč mantilima, kaputima, čak i pufer jaknama.

Ove godine, dizajneri su nam pripremili sjajan izbor toplih haljina koje će izgledati savršeno u kombinaciji sa dugim čarapama, šeširima i šalovima oko vrata.

Ukoliko želite da u svoj ormar dodate nekoliko toplih haljina pogledajte u galeriji fotografija kakve su nam modele pripremili poznati modni brendovi. 

« 8 9 10 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group