10 komada koje ćete nositi neprekidno tokom prelaznog perioda

Odeća koja je potrebna svakoj modernoj ženi u prelaznom periodu.

Ako ukucate u Google pretraživač pitanje "šta nositi u prelaznom periodu?" pojaviće se stotine hiljada rezultata, koji dokazuju da su zima i proleće veliki stilski izazov za žene. Sa stalnim promenama temperature i iznenadnim kišama, proleće je sinonim za frazu „Ne znam šta da obučem“.

Ipak, kao i za svaki modni problem, postoji rešenje. Osvrnite se na vrednost osnovnih odevnih komada koji će kreiranje stajlinga uliniti mnogo lakšim.

Trenč kaput i blejzeri su bez sumnje najbolji izbor koji možete napraviti, jer su savršeni za prelazni period i mogu se kombinovati sa bilo kojim odevnim komadima. Što se tiče boja, zemljani tonovi poput bež, ali i posebni tonovi kao što je narandžasta odgovaraju svemu i bezvremenski su. Kada je vreme toplije, kardigani preuzimaju ulogu kaputa i pomažu vam da napravite moderne slojevite stajlinge.

Haljine, kako sa dezenima, tako i u monohromatskim verzijama odgovaraće kako vašem kancelarijskom izgledu, tako i vašim večernjim izlascima. Preferirajte haljine midi ili maksi dužine, koje se kombinuju i sa ravnim cipelama i sa modelima sa visokom potpeticom.

Na vašoj listi za kupovinu ne bi trebalo da nedostaju neki osnovni komadi. Teksas suknja i farmerke, lagani džemper i top sa cvetnim dezenom pomoći će vam da se oblačite bez većih poteškoća i stilskih nedostataka u svakodnevnom životu.

U galeriji otkrivamo 10 odevnih komada koje treba nabaviti i koje ćete nositi sve do prvih letnjih temperatura.

« 8 9 10 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group