Papuče sa kitten potpeticom su najudobnije cipele sezone

Papuče sa kitten potpeticom su najudobnije cipele sezone

Pogledajte galeriju
Broj slika: 7

Izdvojili smo 7 modela koje ćemo nositi na proleće 2024.

Dok se minimalistički trend iz 90-ih vraća, on sa sobom donosi – podjednako blistav – povratak papuča sa štiklama. Njihove karakteristike? Lagane i lepe, sa malom potpeticom, (maksimalne visine 5 cm), čime se obezbeđuje savršena udobnost. Ove papuče što smo primetili u nekoliko kolekcija za proleće/leto 2024. i izgleda da ovaj trend ima svetlu budućnost.

Sa njihovim čistim linijama i jednostavnom estetikom, ništa ne može biti jednostavnije nego za svaki dan i za svaku priliku usvojiti lagane papuče sa štiklom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lida (@iliridakrasniqi)

Za dnevni izgled vrlo lako se kombinuju sa ležernim farmerkama i sa pantalonama po meri, dok se uveče mogu nositi sa bilo kojom haljinom. Naročito sada u proleće kada smo u prelaznom periodu, ovaj stil je neophodan za listu obaveznih stvari. Udobne tokom nošenja, fleksibilne za stilizovanje, 2024. godine videli smo ih kako dominiraju modnim pistama najvećih kuća, dok ih u isto vreme it devojke rado nose i predstavljaju nam stajinge na Instagramu.

U galeriji pogledajte najmodernije papuče sa kitten potpeticom za prolećnu i letnju sezonu.  

« 1 2 3 4 5 6 7 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group