Mokasine koje svaka žena sa stilom želi da ima u svojoj kolekciji

Ovi modeli će vas oduševiti!

U sezoni kroz koju prolazimo, klasične mokasine imaju svoje počasno mesto, jer su se izborile za svoje pozicije i nekako potisnule oksford cipele i baletanke koje nosimo tokom jeseni u drugi plan.

Možda su mokasine tako snažno ušle u srca i garderobere svih žena jer ove cipele mogu biti prikladne za sve prilike, pogodne su i za sunčane i za kišovite dane i mogu se nositi od jutra do mraka... Savršen su izbor za vaše farmerke, ali posebno dobro idu uz haljine i suknje. S druge strane, podižu estetiku svakog stajlinga jer se posebno lepo kombinuju sa odelima i pantalonama širokih nogavica.

Savet za stajling koji trendi devojke najviše vole je da ih kombinuju sa belim čarapama, koje im daju dodatne stilske poene. Bez obzira na vaš stil, par mokasina ne bi trebalo da nedostaje u vašoj kolekciji, zato vam u galeriji predstavljamo najbolje modele iz aktuelnih kolekcija.

Odaberite svoje favorite!

« 10 11 12 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group