Kako izgledaju najmodernije torbe sezone

Izbor prostrane i moderne torbe nije lak zadatak. Zaista, po pravilu, upravo takav dodatak postaje stalni pratilac svuda - na poslu, na zabavi, pa čak i na putovanju. Stoga, ponekad nije lako pronaći torbu koja će biti prikladna bilo kada i bilo gde. U ovom slučaju, u pomoć nam dolaze jesenje i zimske revije, na kojima je bilo mnogo raznovrsnih i prostranih modela.

Krznene torbe postale su glavni trend naredne sezone. Čini se da uopšte nisu nestale sa modne scene, a tokom jeseni i zime, takve torbe su prikladnije nego u toploj sezoni. Na kraju krajeva, sa čime ih drugo nositi, ako ne uz udobnu trikotažu, pletene džempere i maksi haljine? Generalno, i dizajneri i influenseri nas inspirišu da eksperimentišemo sa takvim modnim dodacima - i čini se da se sada mogu nositi sa skoro svakom odećom.

Shoppers – torbe za kupovinu su postale važan i primetan trend sezone. Aktivno su ih popularizovali borci za životnu sredinu, a takođe su svestrane jer mogu da drže laptop, kozmetičku torbu, pa čak i nekoliko knjiga. Ako vam se ne sviđaju minimalistički stilovi, pogledajte dodatke sa logotipima - na primer, iz kolekcije Balenciaga. Druga opcija je prostrana i vrlo moderna torba sa lancem, kao u novoj kolekciji Michael Korsa.

 U galeriji smo izdvojili modele na koje treba obratiti pažnju ove sezone.

« 8 9 10 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group