Moda - Aksesoari

Bottega Veneta mrežaste sandalice su must-have i ovog leta

Ako ste ljubitelj dobrog stila kao i svi mi, onda ste sigurno već nabasali na super slatke stretch sandalice iz Resort '21 kolekcije brenda Bottega Veneta.

Sandale koje podsećaju na najlepše pletenu ribarsku mrežu prosto pozivaju da svom silinom zakoračimo u proleće. Naravno, kiša ne bi trebala da ima ništa s tim, jer je ovo prava pravcata letnja obuća koja, ovoga puta dolazi u silueti "kvadratnog prsta".

Može li se uopšte tako reći? Ma, znate uostalom na šta mislimo, poenta priče je da ovo svakako izgleda krajnje šik i elegantno, a opet i prilično praktično za kombinaciju sa nekim zvonastim farmerkama ili dugim suknjama (u dnevnoj varijanti, što da ne?)

Iako se za ovu kolekciju čulo još prošlog leta, čini se da su upravo sada sve ove divne boje dočekale svojih pet minuta. Klasična crna i bela možda i ne izgledaju toliko reprezentativno, ali žuta i zelena zato definitivno “vade” stvar i u prvi plan naglašavaju izvanrednu zanatsku umešnost i korišćenje najkvalitetnijih materijala.

Zapravo, kreativci iz Venete su poznati po tome da za sebe kažu kako uvek imaju vremena da slave veštinu i strast tradicionalnih italijanskih majstora jer im upravo to omogućava da se u potpunosti usredsrede na usavršavanje davno započete priče.

Ovoga puta se stvarno može reći da su svoj zanat i usavršili do maksimuma.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group