Šta muškarci vole?

Ako mislite da njega uzbuđuje samo seksi donji veš, crveni karmin, štikle, velike grudi... grešite...

Istraživanje je pokazalo da muškarce uzbuđuju i neke stvari koje žene ne vole na sebi. 

Na prvom mestu je lice bez šminke. Bez obzira na to što ti sebi, verovatno, izgledaš lepše i osećaš se sigurnije makar i sa minimumom mejkapa, mušakrci kažu da su "gole" usne i prirodni izgled neodoljivi. Ono što ih najviše odbija je poljubac tek nakarminisanih usana, ali i lice sa naslagama pudera.

Na drugom mestu je stomačić, ne stomak, nemoj da se tešiš. Muškarci ne luduju za ženskim "pločicama" već za stomakom koji izgleda prirodno zato što im to govori da imaju posla sa opuštenom osobom koja nije opterećena svojim izgledom. 

Ni velike grudi nisu na listi prioriteta. Da li zbog verovanja da su žene sa malim grudima vatrenije, da li zbog toga što su uglavnom čvršče i "stabilnije", tek male grudi su mnogim muškarcima baš, baš seksi.

Kad smo već kod grudi, drage dame znajte da gaćice i brushalter ne moraju uvek da budu u paru. Naime, seksi donji veš znači da se žena koja ga nosi spremila za seks, uveliko u svojim mislima. Veš koji je "običan", znači da je muškarac uspeo da je uzbudi "bez predumišljaja".

Neke muškarce uzbuđuju žene koje nose naočare. Među najčešćim muškim fantazijama su učiteljice i doktorke, a sve do jedne imaju cvikere. Zašto? Možda je razlog u tome što samo pravi muškarac može da "razoruža" tako "stroge i opasne" dame.

I na kraju - bose noge. Štikle su ok, ali bosa ženska stopala su znak da je ona prirodna, opuštena, divlja...

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group