Da li se termin „monkey branching“ odnosi na vas i vašeg momka?

Kao prvo, da li vam je čudno što vaš momak provodi sate i sate na društvenim mrežama ćaskajući sa svojim „prijateljicama“?

Takođe, on možda često izlazi s njima, a vi niste deo te priče. Ako je tako nema sumnje da se osećate kao da ste postali ništa drugo nego njegov rezervni plan. Možda ste isključili klasično varanje kao mogući razlog ovakvom ponašanju, ali postoji nešto što se zove „monkey branching“.

Ovaj koncept je prilično sličan varanju. Šta bi to bilo? Pa najjednostavnije rečeno vi ste njemu sigurna grana za koju se drži dok se priprema da „dohvati drugu“. Poput majmuna koji prelaze sa drveta na drvo, držeći se prvo za jednu pa zatim za drugu granu, bez dodirivanja tla, vaš momak bi mogao primenjivati isti princip. On se zadržava kraj vas, kako ne bi ostao sam dok ne nađe nekog novog. U našoj galeriji vam otkrivamo znake koji vam poručuju da ste mu vi ništa drugo nego grana za koju se drži.

« 1 2 3 4 5 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group