Znate li šta vas čeka u oktobru 2021? Horoskop vam otkriva!

Ko još voli jesen sem Vaga, Škorpija i Strelčeva – a oni moraju da je vole jer su u istoj rođeni? Niko, hm? A šteta – ako zanemarimo kišu i tmurno vreme – ume jesen biti jako lepa – crvenim, žutim i zlatnim obojena, okupana mirisima pečenih kukuruza, kestenja i bundeva....doduše, provlači se miris i pečenih paprika i ajvara – a ko ajvar ne voli?

No, da se ovaj mesečni horoskop ne bi pretvorio u odu jeseni, da mi vidimo kako su nam se planete rasporedile.....U znaku Vage se nalaze Sunce, Mars i retrogradni Merkur. U Škorpiji je Venera, a u Jarcu retrogradni Pluton. Retrogradni Saturn i isto tako retrogradni Jupiter nalaze se u znaku Vodolije, dok je u Ribama retrogradni Neptun. U znaku Bika je retrogradni Uran, a Mesec se u svojoj poslednjoj četvrti smestio u znak Raka.

Pošto u oktobar ulazimo pod kvadratima retrogradnog Merkura sa Plutonom i Mesecom i kvadratom Venere prema Jupiteru – možemo da kažemo odmah u cugu da je pred nama mesec komplikovanih situacija i u poslovnim i u emotivnim relacijama, mesec koji je obojen težinom u materijalnom smislu, mesec prilično jakih pritisaka na naše već dobrano uzdrmane živce i stabilnost.

Trigon Sunca i Marsa ka Saturnu, kao i trigon Merkura ka Jupiteru – doneće mogućnosti stabilizacije, hvatanja nekog balansa i ravnoteže, ali će doneti i odluke koje smo u prethodnom periodu izbegavali ili nismo bili u mogućnosti da ih sprovedemo.

6-og oktobra imamo mlad Mesec u znaku Vage. Otvaranje perioda povoljnog za suštinske promene u poslovnim, emotivnim relacijama i dogovorima. Istog dana i Pluton u znaku Jarca kreće direktnim hodom. Jedan period unutrašnje transformacije je završen, sada idemo po rezultate.

7-og oktobra Venera prelazi u znak Strelca. Venera koja predstavlja emotivno, ali i materijalno i potrebu za uživanjem, lepotom – kroz ovaj znak i aspekte koje bude pravila – definitivno će doneti da počinjemo da se osećamo energičnije, poletnije, sa više nade i želje za promenama.

11-og oktobra Saturn kreće direktnim hodom u znaku Vodolije. Još jedno rasterećenje i popuštanje pritiska na nas. Naravno – u svom direktnom hodu doneće posledice svega onoga što ste učinili (ili niste učinili) za vreme njegove retrogradnosti od proleća ove godine.

18-og oktobra i Jupiter u znaku Vodolije kreće direktnim hodom. Pozitivnije raspoloženje, elan i optimizam. Istog dana Merkur kreće direktnim hodom, ali će tokom ostatka oktobra ostati u svojoj retrogradnoj senci. No, većinu standardnih problema koje sa sobom donosi, sada ćemo ostaviti iza sebe.

20-og oktobra imamo pun Mesec u znaku Ovna. Standardna simbolika punog Meseca – tenzija, kulminacija situacija, pojačani nemiri.

23-eg oktobra Sunce prelazi u znak Škorpije i počinje vladavina ovog znaka.

30-og oktobra i Mars prelazi u znak Škorpije donoseći prve nagoveštaje vrućih i kompleksnih novembarskih dana.

Hodajte lakšeg i opuštenijeg koraka kroz oktobar. Budite dobro, srećno i prelistajte našu galeriju kako biste otkrili šta očekuje vaš znak!

« 10 11 12 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group