Horoskop - Zodijak

Znak u Zodijaku koji se smatra najplačljivijom bebom

Kao što svi znamo bebe komuniciraju sa ostatkom sveta putem plača.

Mame vrlo brzo uspeju da razaznaju različite oblike plača svoje bebe. Na osnovu njega znaju da li je gladna, da li joj treba presvući pelenu ili joj se spava. Ponekad nam se čini da je naša beba najplačljivija od svih, sve dok ne sretnemo drugaricu iz školskih dana čiji mališan se zacenjuje od plača, dok vam vaša bebica tad deluje tako umiljato i tiho. Možda se sve svodi na individualni utisak, ali definitivno zvezde u celoj priči imaju svog udela. Danas vam otkrivamo koji se to znak u Zodijaku smatra najplačljivijom od svih beba.

BLIZANCI

i Blizance, verovatno plaču dok vi ovo čitate. Radoznali po svojoj prirodi, Blizanci se u male zanimljive istraživače pretvaraju tek kada malo porastu. Dok su vrlo mali, i dok zavise od vas možete ih smatrati kraljevima suza. Merkur planeta komunikacije vlada Blizancima i oni zaista vole da koriste svoje – glasovne sposobnosti. Pre nego što izgovori svoje prve reči (a to jedva čeka) beba Blizanac će na sve moguće načine pokušavati da vam kaže šta želi i šta misli. Plač je jedan od tih načina. Ne zamerite im, oni samo imaju toliko toga važnog sa 6 meseci da vam kažu. Bebe Blizanci se ne plaše nepoznatih ljudi, ali se takođe ne plaše ni da pokažu od čega je sazdane. Uspavati bebu Blizanca je istinska umetnost, naročito ako je baš raspoložena da vam ne da mira.

Ž.J.

Izvor: Pure Wow

Foto: Pinterest

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group