Znaci Zodijaka na koje će najviše uticati oktobarski mladi mesec i pomračenje sunca u Škorpiji

Spremite se za malo lunarne drame jer nas 25. oktobra očekuje solarna eklipsa mladog Meseca i delimično pomračenje Sunca u Škorpiji.

Dolazeći 25. oktobra u misterioznoj Škorpiji, pomračenje će najaviti promene, otkrića i šokantne obrte. Iako ove promene mogu biti pravo olakšanje za neke, ova lunacija generalno donosi dramatične preokrete - posebno za četiri horoskopska znaka koji će najviše osetiti njene posledice.

Mlad mesec obično predstavlja vreme razmišljanja i priprema. To je idealno vreme za postavljanje namera i početak novih projekata. Ali pošto je ova lunacija pomračenja — koje donosi iznenadne promene, nagle krajeve i preterane emocije — možda ćete želeti da sačuvate svoje rituale mladog meseca za sledeću. Škorpija je intenzivan vodeni znak koji govori o strasti i senzualnosti, tako da ako ste jedan od retkih koji je najviše pogođen ovom lunacijom, očekujte da će bilo kakva otkrića i prepredenosti koja vam se sada nađu na putu, biti u domenu intimnosti, partnerstva ili emocija.

„Kada je Mesec u znaku Škorpije, teško je da se emocionalno izrazimo jer je Škorpija duboko privatan i složen znak“, kaže astrolog. 

U galeriji fotografija saznajte da li ste jedan od horoskopskih znakova koji će najviše biti pogođeni pomračenjem sunca i mladog meseca u oktobru 2022.

« 1 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group