Horoskop - Zodijak

Znaci u Zodijaku za koje je laž smrtni greh

Svako od nas voli da bude oličenje iskrenosti, međutim manjini to čini se polazi za rukom.

Iako je istina oslobađajuća i vrlo često jedino rešenje, ponekad je – teže od neba, reći ono što je na srcu i duši. Treba mnogo hrabrosti za kazivanje istine. Da li se s tom veštinom rađamo, ili je stičeno tokom života? Da li u svemu tome imaju udela i zvezde? Sa astrološkog aspekta dva se znaka izdvajaju kao najiskrenija. Nije da je njima laž nepoznanica, ali je istina ipak ona koju u najvećem broju slučajeva biraju. Otkrivamo vam danas o kojim je znacima reč. Možda se prepoznate među njima.

OVAN – ONAJ KOJI POGAĐA RAVNO U METU

I dok se mnogi služe sitnim lažima popu "nove šiške ti predivno stoje", Ovnovi su oni koji se uvek izdvajaju u grupi i otvoreno govore da ništa gore dugo nisu videli. Ovnovi imaju "ugrađen" osećaj neposrednosti, zbog čega često znaju da budu okarakterisani kao previše grubi. Oni se ne bave trivijalnostima poput – povređenih osećanja, smatrajući da će osoba sa kojom razgovaraju uvek više ceniti istinu od sitne laži. Ali nije uvek tako. Ovan se često u samoći oseća postiđeno zbog toga što je govorio istinu. Pa čak i tad on zna da je postupio ispravno, i da će vreme to pokazati. Marsom vođeni znak bez suzdržavanja deli sa ljudima oko sebe ono što mu je na umu; što na umu, to na drugu, kada su Ovnovi u pitanju.

STRELAC – TRAGAČ ZA ISTINOM

Jupiter je vladajuća planeta jednog Strelca, zbog čega je ovaj znak u konstantnoj potrazi za istinom. Ova planeta je oličenje optimizma i širenja perspektive, zbog čega su Strelčevi uvek na putu, bilo fizičkom, mentalnom ili duhovnom. U potrazi za životnom istinom Strelac se ne ustručava da kaže istinu. Smatra da je ona jedina važna i da ga samo ona može odvesti ka cilju. Slobodnih misli Strelac je spreman da oplovi planetu, nestrpljivo čekajući da svoja iskustva podeli sa svima koje sretne. Strelac ne vidi poentu u laganju, niti izvrtanju istine. Strelca uvek više uzbuđuju istinite nego izmišljene priče, koliko god zanimljive bile.

Ž.J.

Izvor: Pure Wow

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group