Horoskop - Zodijak

Znaci u Zodijaku koji se prevrću po krevetu po celu noć

Utonuti u san, prepustiti se svetu predivnih snova i probuditi se ujutro svež kao jutarnja rosa.

Zvuči toliko jednostavno, a opet toliko nedostižno za neke ljude. Šta je to što određuje koliko brzo zaspivate i kakav je kvalitet vašeg sna? Lekari u velikoj meri ističu da je zdrav način života važan kako bi telo bilo – dovoljno umorno, da se prepusti carstvu snova. S druge strane iscrpljenost je često uzrok odsustva kvalitetnog sna. Brojne brige, problemi i nerešena pitanja mogu da uzrokuju noćne more. Međutim, i astrologija ima svog udela u celoj priči. Danas vam otkrivamo koji se to znaci svim silama bore da (ne) zaspu.

OVAN

Gotovo da je sigurno da je upravo Ovan tvorac čuvene izreke "spavaću kad umrem". Samo Ovan može da preokrene neprespavanu noć u svoju korist. On kao da je sa svakom neprespavanom ili vrlo burnom noći sa mnogo okretanja, sve jači jer je odbio magnetno privlačenje sna. Ovnovi su stvoreni za akciju, pa im ideja o spavanju nakon trčanja na duge staze, renoviranja kuhinje ili postavke krova na kući, deluje u najmanju ruku – dosadno. Iako mogu lako da prevare san i ostanu dugo budni, Ovnovi su često žrtve svojih neprespavanih noći. Uvek u trku, uvek u letu, njima je možda od svih znakova odmor i najpotrebniji.

BLIZANCI

Ovaj vazdušni znak iznad svega ceni slobodu i fluidnost. Ideja o krutim linijama kreveta i nepomičnom ležanju na njemu ni malo se ne dopada jednom Blizancu. Čak i ako je fizički i mentalno vidno iscrpljen Blizanac će se držati podalje od kreveta, kao da ga čeka zmija ispod pokrivača. Nezasit i uvek u potrazi za novom stimulacijom, Blizanac će odgađati odlazak u krevet do krajnih granica. U stanju je da gleda najdosadniji dokumentarac ikad snimljen, samo da bi ostao budan. Jutro – e to je već nešto! Blizanci obožavaju rano ustajanje i sa osmehom dočekuju svaki novi dan. Spavanje, ako može da bude precrtano sa njihove liste zaduženja, hvala.

Ž.J.

Izvor: Pure Wow

 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group