Horoskop - Zodijak

Znaci u Zodijaku koji odlično podnose stresne situacije

Način na koji se odnosite prema stresu otkriva mnogo o vama.

Nesumnjivo je svako od nas iskusio kako izgleda biti na izmaku živaca tokom godine koju smo konačno ostavili iza sebe. Dok pripremate važnu prezentaciju, poklopac sa ručkom poskakuje na šporetu a vaš mališan je baš u tom trenutku odlučio da su zidovi vaše dnevne sobe kao stvoreni za oslikavanje njegovog najnovijeg remek dela. Zvuči poznato? Šta radite u ovakvoj situaciji? Mnogo toga zavisi prvenstveno od vašeg znaka u Zodijaku. Otkrivamo vam danas koji to znaci odlično podnose stresne situacije, sa astrološkog aspekta.

STRELAC

Da li je inbox sa 300 nepročitanih poruka zaista važan u celoj slici Strelčevog postojanja? Ni blizu. Pod vladavinom Jupitera, planete širenja Strelac vidi život iz ptičije perspektive. On se uzdiže graciozno iznad sitnih problema i drama koje teže ka tome da mu zagorčaju život. Strelac nastoji da pronikne do srži problema kako bi ga rešio, ostavljajući pri tom trivijalnosti po strani. Strelac sebe uvek stavlja u ulogu osobe koja problem posmatra sa strane. Neuredna soba nije nešto o čemu će jedan Strelac preterano da brine, ne dok ima u planu istraživanje novog sveta.

RIBE

Ribe su često izgubljene u svom svetu snova, a to može da bude pozitivna stavka u ovom haotičnom svetu kada nam je svima potrebno da malo pobegnemo od realnosti. Ribe imaju urođen instinkt za detekciju problema i njihovo premošćavanje. One nisu paničari po prirodi i znaju da se sve može rešiti, samo je pitanje vremena i trenutka. Takođe Ribe su u stanju da se više bave problemima drugih, ostavljajući svoje po strani da čekaju. Ribe su tu da nas podsete da je nesebičnost vrlina i da jedni drugima u teškim vremenima treba da budemo oslonac a ne dodatno opterećenje.

Ž.J.

Izvor: Pure Wow

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group