Horoskop - Zodijak

Znaci u Zodijaku koji deci znaju da postave granice

Tanka je granica između ljubavi koju želite da date deci i toga da od njih napravite – mala razmažena derišta.

Potrebno je zaista mnogo umetnosti i veštine žongliranja sa osećanjima, kako svom detetu ne biste bili ni otirač, ali ni neko ko ništa apsolutno ne dozvoljava. Znati postaviti granice je zaista veliki izazov, jer sve što roditelj želi jeste da njegovo dete bude srećno i zadovoljno. Međutim ono što svaki roditelj treba da zna jeste da sreća deteta ne zavisi od količine igračaka i slatkiša kojima obasipa svoje dete. Dva znaka u Zodijaku su ona koja vrlo dobro znaju kako da ne – razmaze svoju decu.

DEVICA

Device su osobe koje su stvorene da budu šefovi. One znaju kako da uspostave kontrolu nad svakom situacijom i zavedu red u vrlo haotičnom okruženju. Device su svesne toga da su granice apsolutno neophodne kako bi odnos roditelj-dete dobro funkcionisao. Kada Devica postane roditelj ona u svojoj glavi ima kreiranu strogu strukturu po kojoj će vaspitavati svoje dete. One pred sebe i svoje dete crtaju jasne ciljeve, koje sprovode u delo postupno i dosledno. Od načina na koji decu uče da koriste nošu, do pristupa učenju kada postanu školarci. Devicama ne predstavlja ni najmanji problem suočavanje sa uplakanim detetom koje insisitira na novoj igrački ili sladoledu. Reč "ne" je u Devicinom rečniku i ona se ne ustručava da je koristi.

RAK

Deluje vrlo iznenađujuće to da su Rakovi osobe koje su u stanju svojoj deci da kažu "ne". Ove nežne duše, velikodušno daju svoje srce dragim osobama u svom životu, ali kada su njihova deca u pitanju u stanju su da igraju ulogu – jakih momaka. Rakovi cene porodične vrednosti i mada ne veruju naročito u strogoću, odlučno se drže plana vaspitanja koji su osmislili. Rakovi su vrlo odmereni po prirodi i nikad neće preterati u načinu na koji svojoj deci dozvoljavaju pristup grickalicama i slatkišima. Zapravo njihova tajna je u tome što su stručnjaci u pregovaranju, i što će budući da cene i pregovaračke veštine svog deteta nastojati da navedu dete da pomisli kako je ono učestvovalo u donošenju finalne odluke.

Ž.J.

Izvor: Pure Wow

Foto: Pinterest

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group