Horoskop - Zodijak

Znaci koji tvrdoglavost smatraju nepotrebnom

Osobe sa kojima se lako oko svega možete dogovoriti ljudi često smatraju previše flaksibilnima.

Štaviše oni ovakav njihov način delovanja posmatraju kao nedostatak vlastitog čvrsto ukorenjenog stava, što je daleko od istine. I dok postoje oni koji će rukama i nogama (ali i rogovima) braniti svaku svoju zamisao, stavljajući tvrdoglavost ispred suštine ima i onih koji vide rešenje problema u dogovoru i kompromisu. Danas vam otkrivamo koja su to dva znaka u Zodijaku najmanje tvrdoglava.

RIBE

Ah te Ribe, naše kosmičke sirene sposobne da hodaju zemaljskim carstvom dok se uranjaju istovremeno u dubinu tuđih emocija. One jednostavno imaju šesto čulo o tome kada lažete o svojim planovima za vikend, znajući pri tom da ste zabrinuti zbog posla ili ljubavnih problema. Ribe imaju neverovatnu moć promene svog odnosa prema ljudima i stvarima u odnosu na energiju koja ih okružuje. Intuitivne Ribe, nose u sebi mnogo saosećanja prema ljudima koji su im dragi. One će sa vama da slave sve vaše pobede ali i da tuguju kada vam je teško, kao da se njima to događa. Ribe nikad neće insisirati ni tome šta će se gledati na TV-u, pri čemu će uvek nastojati da ugode drugima. Ribe se najjednostavnije rečeno ne zamaraju tvrdoglavošću.

BLIZANCI

Blizanci su po prirodi znatiželjni i visoko inteligentni znaci Zodijaka. Oni uživaju u raspravama i debatama, ali poput vetra nikad ni jednu misao ne drže dugo na jednom mestu. Otvoreni su za predloge i sugestije i uvek rado saslušaju drugu stranu. Spremni su da promene svoje dugogodišnje uverenje ako im date dovoljno dobar razlog za to. Jedan od razloga zašto je to tako je što Blizanci i sami sa sobom vode debate i nikad nisu apsolutno sigurni da li su doneli ispravnu odluku. Ako sve i uvek dovodi u pitanje Blizanac nikad zapravo i nema vremena da se bavi tvrdoglavošću. Željni avantura i novih iskustava, Blizanci su oni koji pristaju na sve što predložite kako bi podigli svoj adrenalin.

Ž.J.

Izvor: Pure Wow

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group