Horoskop - Zodijak

Sve što vas je oduvek zanimalo da znate o Ribama

Kada je neko zaista maštovit, romantičan i jedinstven u svemu – sigurno je Riba u horoskopu.

Međutim Ribe su mnogo više (i manje) od toga. Ako ste se ikad zapitali ka kojim to strujama plivaju ova vodena stvorenja, tu smo da odagnamo misteriju. Svaki znak Zodijaka je specifičan, s toga vam danas otkrivamo šta se to sve krije u glavi jedne vesele Ribice. Svakako da način izražavanja kvaliteta koji se vezuju za Ribe varira od osobe do osobe, što bi značilo da su ovo samo uopštene smernice kako bi lakše prodrli u njihovu ličnost.

RIBE U LJUBAVI

Ribama je u vezi potrebna srodna duša. Ne pristaju na manje od toga. Ribe se zaista teško odlučuju za ulazak u ljubavne veze, uvek sumnjajući da li su našle ono što su tražile. Jednom kada ostvare konekciju sa partnerom one su tu do kraja večnosti. Međutim to je mač sa dve oštrice, jer Riba nikad neće priznati sebi da je napravila grešku, pa ni vama. Ona će učiniti veliki napor da vas osvoji i trpiti potencijalne loše odnose do neverovatne granice, kada vi započinjete rečima "moramo da razgovatamo..."

RIBE U ODNOSIMA SA PRIJATELJIMA

Ribe u jednakoj meri privlači mala kućna žurka i noćni izlazak sa većim brojem ljudi. Ribe su u dubini duše istinski party-manijaci, vođeni parolom "sve ili ništa" kada je užitak u pitanju, međutim ovu svoju stranu vešto kriju od većine. Razlog tome je što bi svojim razuzdanim ponašanjem verovatno ispraznile svoj krug dragih prijatelja. Znaju da naprave dobru atmosferu ali i da je sruše u tren oka.

RIBE SAME SA SOBOM

Ribe ko Ribe uživaju u svom društvu. Njima nikad nije dosadno sa vlastitim mislima. Za razliku od drugih znakova koji gravitiraju ka dosadi, sekundu nakon što su ostali sami, Ribe u tome vide priliku – za opuštanjem, za meditacijom, za vežbanjem, za čitanjem dobre knjige. Takođe kada su same i znaju da ih drugi neće posmatrati Ribe vole da naprave malo umetničkog nereda u stanu.

Ž.J.

Izvor: Cosmopolitan

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group