Horoskop - Zodijak

Sve što treba da znate o ličnosti jedne Vage

Energična Vaga, sa oštrim okom za detalje i sposobnošću da u svemu pronađe balans, jedan je od verovatno najzanimljivijih znakova u Zodijaku.

Vaga poput magneta stvara privlačnost među ljudima i poput lepo aranžiranog buketa, nastoji da svakom oko sebe da specijalno mesto, ono u kom će se najbolje osećati. Bilo da ste Vaga u horoskopu ili je to neko vama blizak, a želeli biste da se bliže upoznate sa karakterinim osobinama ovog znaka ostanite sa nama u redovima koji slede.

ELEMENT – vazduh. Ekipu vazdušnih znakova u Zodijaku čine pred Vage još i Blizanci i Vodolije, koji predstavljaju intelektualni impuls među znacima. Oni će lutati kroz biblioteku u potrazi za novim saznanjima i uvek vas prijatno iznenaditi novim idejama.

KVALITET – Vage su kardinalni znaci, što znači da su rođeni na početku sezone i da predstavljaju pokretača među znacima. Vage će uvek biti na čelu tima koji se bori za prava životinja, čisti komšiluk od smeća ili pokreće neki volonterski klub.

VLADAJUĆA PLANETA – Venera naravno. Kao planeta luksuznog okruženja, senzualnih užitaka i čiste romantike, ona Vagama daje jedinstvene odlike. Vaga će se zahvaljujući uticaju Venere osećati kao kod kuće u francuskoj umetničkoj galeriji.

SIMBOL – Vaga odnosno skala. Sazvežđe Vage se oblikuje u savršenom balansiranju na skali. Ona predstavlja iskonski nagon koji navodi ovaj znak da postigne jednakost i pravdu u svom ličnom univerzumu.

KLJUČNA FRAZA – Ja balansiram.

MANTRA – Odluka.

NAJBOLJE OSOBINE – Vaga je ona svilena nit koja spaja suprotstavljene strane. Ako će neko uspeti da pomiri zavađenu braću ili sestre onda je to sigurno Vaga. Tajna ovog znaka je u tome što čini da se svako oko njih oseća prihvaćeno i shvaćeno. Vage su dobri slušaoci i verni prijatelji.

NAJGORE OSOBINE – Vage su dobrodušne i zbog te svoje osobine nastojaće da izbegnu sukobe po svaku cenu. Umesto da se suoče sa kolegom koji nije odradio svoj deo u zajedničnom poslu, Vage će nabaciti usiljeni osmeh i obaviti sve umesto njega. Popustljivost i prevelika briga za tuđa osećanja predstavljaju najgore osobine jedne Vage.

NAJBOLJI POSAO – Vaga cveta na polju umetnosti, zbog čega je poželjno da se bavi fotografijom, dizajnom, arhitekturom ili da bude istoričar umetnosti.

Ž.J.

Izvor: Pure Wow

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group