Horoskop - Zodijak

Strelac – horoskop za 2019: hrabri planovi

Ova godina će za sve Strelčeve biti zaista posebna.

Povećaćete svoj kredibilitet u očima drugih i uspeti da realizujete neki dugogodišnji san. Mnogi će vam se obratiti za savet i pomoć - nemojte ih odbiti.

Ljubav

Vi ste magnet, atraktivni i neodoljivi! I vi ćete biti veoma popularni ne samo među suprotnim polom, već i u svakom društvu u kojem se pojavljujete. Najsjajniji meseci za romantične veze su januar, maj i jun. Kod bračnih parova situacija je stabilna. Oni koji aktivno traže partnera imaće mnogo avantura, prijatnih poznanstava i sastanaka. Tokom godine, možda čak i nekoliko burnih romansi.

Karijera

Možete se otvoriti na novi način, konačno realizovati neke kreativne projekte o kojima ste dugo sanjali, pokrenuti biznis koji je odavno planiran. Posebno povoljan period za to je od početka proleća do oktobra. Ako ste zaposleni, napredovanje je veoma verovatno u avgustu i septembru. U polju karijere, verovatno ima mnogo neočekivanih preokreta, promena, vanrednih predloga - ne bojte se, sve je za vaše dobro. Rutinu ove godine u bilo kojoj formi najbolje je izbegavati.

Novac

Prognoza za finansije ne obećava planine od zlata. Na prvom mestu su duhovne vrednosti. Ako niste opsednuti novcem i štednjom, ne plašite se krize. Međutim, neke finansijske testove još morate proći. Možda će biti potrebno štedeti. Razumite svoje materijalne prioritete.

Zdravlje

Uprkos opšte povoljnoj pozadini godine, zdravlje treba shvatiti ozbiljno, jer postoji povećan rizik od iznenadnih povreda, uganuća i neočekivanih bolesti. Obratite pažnju na područje grla, štitne žlezde, zuba i kičme. Ojačajte imunitet, povećajte otpornost na stres i uživajte u životu. Budite u dobroj formi i vodite računa o sebi.

Horoskop za celu 2019. godinu za znak zodijaka Strelac savetuje da se ne plašite da reskirate, da pažljivo pratite zdravlje i razvijate se duhovno.

M.L.

segodnya.ua

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group