Horoskop - Zodijak

Šta zvezde donose Vodolijama u novembru?

Vodolijama koje su vrlo praktična stvorenja ova godina je bila u više nego intenzivna.

Pored globalne pandemije i brojnih drugih dešavanja u svetu, Vodolija je počela da sebe zamišlja kao jednog od likova nekog akcionog holivudskog ostvarenja. Merkur i Mars su svakako svojim hodom unazad učinili da Vodolija ne bude na svom ustaljenom koloseku. Tokom poslednja dva meseca Merkur – planeta komunikacije i Mars – planeta akcije, stvorili su vrtlog u koji je Vodolija upala bez nade da će ikad isplivati na površinu.

Iako se njihove retrograde ne podudaraju često, kada se to dogodi energetski vrtlozi su za pojedine znake zaista teški i vuku ih ka dnu. Vodolija je jedan od tih znakova, koji šta god da je dotakao tokom ovog perioda, pretvorilo se u prah. Teško je zaista osećati se nadahnuto kada vam ništa ne ide od ruke, koliko god se trudili. Ali konačno neke dobre vesti za vas: ovde dve planete su se zarotirale u ispravnom smeru i sredina novembra je vaš trenutak da zasijate.

Kada Novi Mesec u Škorpiji spoji vaše unutrašnje emocije sa spoljašnjim izrazom, pozvaće vas da istražite korene vaših želja. Treba sebi da postavite pitanje – šta je to što vas inspiriše? Ova lunacija je povezana sa novim prilikama koje će ući u vaš život, jednako na poslovnom i ličnom planu. Ovog puta zvezde će vam biti i više nego naklonjene, s toga pustite mašti na volju i budite ono što zaista jeste.

Kada se 21. novembra Sunce premesti u Strelca bićete i više nego motivisani da izađete iz svoje školjke i proširite svoje vidike. Ovo je izvrsno vreme da učvrstite neke veze i pronađete nove partnere. Fokusirajte se na širenje vaših društvenih horizonata i ne plašite se da govorite u javnosti. Delujte van vaše zone udobnosti, jer ste i više nego spremni za to! Krajem meseca za vas znači otkrivanje novih talenata. Unutar svakog od nas se nalazi mnoštvo skrivenih sposobnosti, a vi kao jedan od najhumanijih znakova ne smete oklevati da primenite svoje znanje.

Ž.J.

Izvor: Cosmopolitan

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group