Horoskop - Zodijak

Šta zvezde donose Vagama u novembru mesecu?

Dani koji su za nama nisu bili baš blagonakloni prema jednoj Vagi.

Uvek u potrazi za savršenom ravnotežom, harmonijom i skladom, Vage nisu uspevale da pronađu to za čim im srce žudi u poslednje vreme. Međutim stvari lagano počinju da se smiruju i kada se završe Merkurov i Marsov hod unazad, osetićete veliko olakšanje. Kao da sve lagano počinje da se vraća u ravnotežu.

Ako ste tokom nedelja koje su iza nas osećali da vas nešto konstantno pritiska, dogodiće vam se osvežavajuće rasterećenje. Ove dve planete koje su promenile svoj pravac će vam pomoći da se ponovo fokusirate. Sredinom meseca novembra, osećaćete se ponovo prijatno u svojoj koži. Imaćete takođe priliku da realizujete započete planove i projekte.

Mlad Mesec u Škorpiji usmeriće pogled ka vašem bankovnom računu. Ali ne radi se samo o brojanju novca, već o tome da shvatite poentu novca u svom životu, i da pronađete pravi način da njime raspolažete. Vaš psihološki odnos sa resursima dovešće u ravnotežu priliv i potrošnju novca. Ako ste planirali da invesirate u narednom periodu u nešto zaista važno, ovo je povoljan trenutak.

Takođe biće potrebno da malo korigujete svoje potrošačke navike, kako bi postigli balans ka kom težite. Ako ne želite da se odreknete luksuza na koji ste navikli, trebaće vam dodatni prihodi odnosno posao. U svakom će slučaju vaš trud na poslovnom angažovanju u ovom periodu biti nagrađen.

Sezona Strelca koja počinje 21. novembra aktiviraće vaše područje povezano sa komunikacijom. Ako vam je bilo teško da se razumete u poslednje vreme sa dragim ljudima, ovo je trenutak da premosite te prepreke i učvrstite postojeće veze. Ne ustručavajte se da isplanirate druženja sa dragim ljudima, i potrudite se na njima da pokažete prijateljima da vam je stalo do njih. Možda vas je trenutna globalna situacija više okrenula ka vašem unutrašnjem biću, ali ne treba da zaboravite koliko ste društvena osoba i koliko su vam odnosi sa prijateljima važni.

Kraj meseca vam donosi proširenje vidika na brojnim poljima, naročito na polju ljubavi, pri čemu će lopta biti na vašoj polovini terena.

Ž.J.

Izvor: Cosmopolitan

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group