Horoskop - Zodijak

Šta zvezde donose Strelčevima u novembru mesecu?

Poslednjih nekoliko meseci bili su izuzetno napeti za jednog Strelca.

Dok su Merkur i Mars koračali unazad i vi ste osećali kao da vas neko nepravedno vuče u pogrešnom pravcu. Kao avanturista u duši, Strelac se osećao kao u zamci u poslednje vreme, iscrpljeno od pokušaja da utoli svoju glad za putovanjem. Srećom po vas, ove dve planete nastavljaju svoj pravac u ispravnom smeru. Sredinom novembra osetićete da sve lagano dolazi na svoje mesto i da vam se ukazuju nove prilike.

Takođe sredinom meseca doće do poravnanja Meseca (koji simbolizuje vaš emotivni unutrašnji svet) sa Suncem (koje predstavlja vašu spoljnu istinu i javni identitet) i formiranja Mladog Meseca u Škorpiji. Pod ovim mračnim nebom moći ćete da uočite svoje emocionalne blokade. Šta je to što zaustavlja vaš rast, bilo bi dobro da saznate. U tom pogledu shvatićete koga i čega treba u što skorije vreme da se oslobodite. Neke će veze biti teže prekinuti, jer komplikovanim čvorovima treba više vremena da se razvežu, ali ništa nije nemoguće.

Iskoristite ovu lunaciju da pogledate u svoje srce i tačno ćete znati šta želite, i šta treba u svom životu da promenite. Jedan Strelac zna da istinska moć leži u oslobađanju. A pred sam kraj novembra tačnije 21. počinje vaša rođendanska sezona. Dolazak Sunca u vaš horoskopski znak isporučiće vam preko potreban nalet samopouzdanja i kreativnosti. U danima koji će uslediti osetićete se kao pod velom čarolije.

Na kraju ovog perioda, očekuje vas pomračenje Meseca u Blizancima koje će potpuno uzdrmati vaš svet. Očekujte velike promene na gotovo svim aspetima svog života. Pomračenja se povezuju sa sudbinom, a kao neko ko iskreno veruje u to da je sve zapisano među zvezdama, obratite pažnju na to šta se dešava oko vas. Pronađite skrivene putokaze i znakove. Posegnite za onim što vam deluje inspirativno i ne puštajte. Zapamtite – velike promene, zahtevaju radikalne poteze.

Ali ne treba da se plašite jer Strelcu je avantura srednje ime. Za to ste stvoreni.

Ž.J.

Izvor: Cosmopolitan

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group