Horoskop - Zodijak

Šta zvezde donose Škorpijama u novembru mesecu?

Dobra vest drage Škorpije, ovoj nemiloj godini konačno ćemo videti kraj za nepuna dva meseca.

Loše vesti, sa astrološke strane gledano ovo su dva najintenzivnija meseca koja vas očekuju. Međutim pre nego što se sklupčate i zavučete u mišiju rupu, odmah da vam kažemo da vi to možete! Iako vam je Merkurov preokret prouzrokovao komunikacijske nezgode, a Marsov hod unazad vam podario ozbiljan umor, dolazi lagano do razrešenja situacije. Dvostruka retrogradna energija doslovno vas je držala kao zarobljene u živom pesku.

Međutim kada obe planete isprave svoj hod, osetićete značajan pomak na polju energije, iako godina još uvek nije gotova. Šta više ovo je sezona vašeg rođenadana, a kada se Mesec susretne sa Suncem u vašem horoskopskom znaku, formiraće samo za vas začarani Mladi Mesec. Ovo će biti divna lunacija za vežbanje tehnika ispoljavanja, s toga se ne ustručavajte da izađete iz vaše komforne zone.

Škorpija kao jedan od najsnažnijih (najstrašnijih) znakova Zodijaka, nikad ne traži idealne uslove za ispoljavanje svojih urođenih magičnih sposobnosti. Bez obzira šta ste imali na umu u narednom periodu, ako zaista budete dali sve od sebe, preokrenućete sreću u svoju korist. Svesni ste postojanja vaših psihičkih moći, zar ne – zašto ih onda ne biste iskoristili. Intuicija je vaše najmoćnije oruđe.

Ali kao i svim dobrim stvarima i vašem srećnom periodu kraj se nazive oko 21. novembra, kada Sunce sklizne u vatrenog Strelca. Međutim, to ne znači da je zabava završena; jednostavno je premeštena na drugo mesto. Ovo je period kada biste trebali da se fokusirate na vaše područje finansija. Nedelje koje slede vrtće se oko novca, hteli vi to ili ne. Ovo će vam dati priliku da razmislite o tome šta vam novac predstavlja u životu.

Konačno sa pomračenjem Meseca krajem novembra aktiviraće se vaše područje koje se odnosi na vrednosti. Najjednostavnije rečeno, ovo je period kada treba da poradite na svom samopouzdanju, kao i na onom što vas pokreće. Ako se osećate kao da niste tamo gde treba da budete, učinite nešto po tom pitanju i vratite se na pravi put. To može biti veliki izazov, ali je vredan truda.

Ž.J.

Izvor: Cosmopolitan

 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group