Horoskop - Zodijak

Šta zvezde donose Ribama u mesecu novembru?

Poslednjih nekoliko meseci bilo je napeto za sve znake u Zodijaku, uključujući i Ribe koje inače odolevaju iskušenjima savremenog doba.

Ribe su po prirodi vrlo emotivne i ćudljive, i teško im je sa drugima u svom okruženju da podele ono što trenutno osećaju, što je dovelo do stvaranja još većeg pritiska. Retrograde Marsa i Merkura su začinile stvari i Ribe su se našle u slepoj ulici. Umesto da slobodno plivaju sa svojim mislima, nailazile su konstantno na nevidljive zidove.

Međutim od polovine novembra stvari se drastično menjaju. Ribe će biti u stanju da prođu kroz uski klanac prateći svetlost na kraju tunela. Osetićete kao da vam je veliki teret pao sa ramena, kada se hod unazad ovih planeta konačno završi. Ribe su mislioci, i ne troše previše reči kada nije neophodno. Sada međutim, osetiće neobjašnjivu potrebu da sa ostatkom sveta podele svoje viđenje stvari. A drugi će vas slušati, drage Ribe, jer ono što vi izgovarate je uvek vredno pažnje.

Mlad Mesec u Škorpiji će vam dati krila. Biće vaša inspiracija da konačno završite započeti projekat. Posvetićete se više nego ikad realizaciji nečega u šta duboko verujete. Drugi će misliti da uludo trošite svoje vreme, ali samo ćete vi znati ka čemu vode vaši koraci. A koračajte uzdignute glave. Vaš trud će biti priznat od strane onih koji su vam najbitniji.

Kada Sunce uđe u Strelca 21. novembra dobićete priliku da se pozabavite stvarima na vašem emocionalnom planu. Ribe nisu naročito vešte na ovom polju. One u većini slučajeva veruju (najiskrenije) da njihova voljena osoba može da čita njihove misli i da nikad ne treba da im govore koliko im znače. Naprotiv, ponekad je potrebno reći, jer samo tako se može izaći na kraj sa tenzijama stvarnog života. A krajem novembra Ribe će osetiti kako im se lagano jezik otpetljava i kako reči same klize.

Takođe dobićete priliku i da popravite situaciju sa osobama u svom životu sa kojima dugo niste bili u dobrim odnosima. Videćete u ovom periodu širu sliku, onu iz njihovog ugla i shvatiti da u svemu ima i vaših grešaka. Ipak Riba kao Riba, neće nikad apsolutno priznati da nije bila u pravu, već će dozvoliti datoj osobi (osobama) da se iskupe u njihovim očima.

Ž.J.

Izvor: Cosmopolitan

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group