Šta vas očekuje u nekonvencionalnoj sezoni Vodolije?

Posle turbulentne retrogradne sezone na početku godine, moždana magla se konačno podiže dok prelazimo u apstraktniju i optimističniju atmosferu.

To je zato što se kosmička baklja prenosi na nekonvencionalnu Vodoliju - a ekscentrični vazdušni znak nas inspiriše da prihvatimo svog unutrašnjeg čudaka dok dovodimo u pitanje status kvo tokom cele sezone Vodolije. Očekujte da će sledeći mesec inspirisati inovacije, humanitarnost i užurban društveni život. Ako želite da u potpunosti otelotvorite ove neobične vibracije, morate znati kako sezona Vodolije 2023. utiče na vaš horoskopski znak.

Vodolije su poznate po tome što su buntovne, jedinstvene i inovativne, tako da ova sezona gura kolektiv u progresivno stanje uma i podstiče druge da prihvate eklektične razlike koje svaku osobu čine jedinstvenom. U savremenoj astrologiji, ovim znakom vlada nepredvidivi Uran, što nagoveštava verovatnoću da će šokantne istine doći na videlo tokom njegove sezone. Tradicionalni vladar Vodolija je strogi Saturn i donosi neke od svojih strogih tendencija u njegovu ukupnu slobodoumnu atmosferu. A sa Saturnom koji se nalazi u buntovnom vazdušnom znaku, očekujte neke teške lekcije vezane za identitet i lične konvencije.

Prelazak iz marljivog Jarca u divlje dete Vodolije može biti uznemirujući jer se naša praktična perspektiva kolektivno pomera ka filozofskoj. Venera, planeta ljubavi i estetike, biće smeštena u zaljubljenim Ribama od 26. januara, stvarajući velikodušnu mešavinu romantike i idealizma koji se dobro slaže sa reputacijom Vodolijine ledene kraljice. Ovo je sjajan trenutak da procenite svoje emocionalne potrebe kada je ljubav u pitanju.

Nastavite da čitate i u galeriji saznajte kako sezona Vodolije 2023. utiče na vaš horoskopski znak.

« 10 11 12 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group