Šta vas očekuje u martu prema vašem horoskopskom znaku

Mart meses nam donosi monumentalne kosmičke promene.

Prvo, Merkurov prelazak u intuitivne Ribe 2. marta će produbiti vašu osetljivost i izbaciti podsvesne misli na površinu. Do 7. marta, možda ćete otkriti ranije skrivene ili nepoznate informacije tokom analitičkog punog Meseca u Devici. Lekcije o granicama i samodisciplini će vas podstaći da razvijete više emocionalne zrelosti kako Saturn uđe u Ribe 7. marta. Međutim, Venerino kretanje kroz Bika 16. marta će vam popraviti raspoloženje, ohrabrujući vas da istražujete senzualnost i romantiku.

Razgovori bi mogli postati intenzivni 19. marta dok Merkur putuje kroz smelog Ovna. Dok sunce prati Merkurov prelazak u Ovna, početak nove smele sezone pozvaće vas da sebe stavite na prvo mesto. 21. marta, mlad mesec u Ovnu doneće najdramatičnije kosmičko resetovanje do sada, otvarajući ambiciozne nove početke i prilike da upoznate osobu svojih snova.

Spori Pluton će 23. marta započeti svoju intenzivnu tranziciju u progresivnu Vodoliju. Žudećete za vezama sa ljudima koji isto misle, a vaše uvažavanje prostora u zajednici i društvene pravde će dobiti podsticaj. Očekujte da ćete se osećati žestoko lojalno i zaštitnički prema svojim najmilijima 25. marta dok Mars besni kroz Raka. Možda ćete imati poteškoća da održite svoju motivaciju i da se nosite sa pasivno-agresivnim ljudima.

U galeriji pogledajte šta su zvezde pripremile za vas ovog meseca!

« 10 11 12 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group