Horoskop - Zodijak

Šta treba da radimo tokom perioda retrogradne Venere?

Mnogi su osetili retrogradni Merkur koji je negativno uticao na komunikaciju i razmišljanje. Međutim, uskoro se približava period retrogradne Venere koji će trajati od 5. oktobra do 15. novembra. Šta to znači?

Retrogradna Venera znači da će moć ove planete bii znatno smanjena. U ovom slučaju, pošto je u pitanju Venera, to će uticati na ljubav, lepotu i materijalnu imovinu. Da li to znači da se nećemo zaljubiti u ovom periodu ili dobiti lepe stvari? Ne, sve će biti u redu jer retrogradna Venera pokreće duboka razmišljanja o stvarima i osobama koje već volimo i imamo - da li su one dobre za nas, koliko nam znače, da li smo u dobroj vezi ili da li im dajemo dovoljno.

Šta treba da uradimo u ovom periodu?

- Očistimo orman: prodajte stvari koje vam više nisu potrebne ili ih dajte nekome.

- Napravite promenu za novu sezonu: sada je pravo vreme za promene enterijera, krečenje i investiranje u novu dekoraciju.

- Pazite na investicije.

- Ponovo obucite kostim od prošle godine – sigurno vas u njemu nije videlo mnogo prjatelja.

- Povežite se sa starim prijateljima!

- Počnite da čitate više i dobro razmislite o vašim razmišljanjima i odlukama.

Šta NE treba da radimo:

- Eksperimentisati sa izgledom: sada nije vreme za ubranu kupovinu nečeg što nikada pre niste nosili ili preskupi kaput.

- Iseći šiške ili generalno drastično promeniti frizuru.

- Investirati veliku sumu novca u bilo šta ili trošiti generalno previše.

- Nemojte se nikako javljati osobama koje su vas povredile na bilo koji način, pogotovo ako je u pitanju vaš bivši.

- Forsirati pomirenje: jeste da je ovo teško jer želite da vas svi vole i da sa svima budete u dobrim odnosima, ali ako neko ne želi i nakon vašeg iskrenog pristupa, možda je bolje da od toga odustanete. Sačekajte do 15. novembra, možda vam tad uspe!

V.R.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group