Šta to čini Jarčeve tako privlačnim?

Kada sretnete osobu koja vas neverovatno privlači kako svojim spoljašnjim izgledom tako i svojim intelektom, vrlo verovatno će se ispostaviti da je Jarac u horoskopu.

Jarčevi su osobe sa mnoštvom atraktivnih kvaliteta. Oni su vredni, istrajni, drže do date reči i verni su izvan granice poimanja. Ko ne bi želeo da bude u vezi sa osobom koja je divna spolja i iznutra? Uprkos etiketi tvrdoglavosti koju nosi, Jarac se smatra jednim od najpoželjnijih znakova u Zodijaku.

ALI ŠTA JE TO TAKO PRIVLAČNO U VEZI JARCA?

Opšte je poznato da je Jarac vrlo nezavisna osoba, koja se ne oslanja ni na kog drugog osim na sebe ako želi da nešto bude urađeno kako treba. Jarčevi su rođeni da budu vođe i kao takvi gospodari su svoje volje i inspiracija mnogima.

Jarac je neko ko sa lakoćom uči na svojim greškama i vrlo vešto se probija do vrha, oslanjajući se na svoje iskustvo. Pažnju i naklonost Jarčeva je teško zadobiti, zbog čega su još interesantniji svima oko njih. Osim toga, iako su vrlo vešti sa rečima Jarčevi pre biraju dela kada treba da pokažu svoja osećanja. Zbog ovih osobina Jarčevi privlače širi spektar ljudi.

Takođe ono što je posebno zanimljivo kod jednog Jarca je činjenica da nikom o sebi nikad neće sve odati. Uvek će postojati nešto novo i uzbudljivo što Jarac može sa bliskom osobom da podeli. Što duže znate Jarca, ili ste sa njim u ljubavnoj vezi to imate priliku da – ogulite više slojeva. Iako se srce jednog Jarca veoma teško otvara jednom kada vam ga pokloni na dlanu, ono je zauvek vaše.

Kada je Jarac zaljubljen to je i više nego očigledno. Iako ne postaje neko ko partnera obasipa poljupcima na svakom koraku, jer mu izražavanje emocija u javnosti baš i ne prija, kada se nađe nasamo sa voljenom osobom ona će itekako znati šta mu je u srcu. Štaviše jednim pogledom Jarac može onom koga voli sve da kaže.

Jarca vrlo lako može da izgubi onaj ko ne zna da ceni njegovu jedinstvenost. Ako se prema njemu ne odnose s poštovanjem, date osobe prestaju da postoje (ali doslovno) u životu jednog Jarca.

Ž.J.

Izvor: Your Tango

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group