Šta su zvezde pripremile za Rakove u avgustu

Horoskop savetuje Rakove da srede svoje misli i pokrenu ideje u pravom smeru. Zdravlje bi trebalo biti u fokusu, zaštitite se, ne budite nepromišljeni i haotični. U svemu mora biti reda, inače nećete postići harmoniju kojoj težite. Bonus savet: ne odbijajte putovanje.

Brak i porodica

U vezi sa voljenom osobom treba biti oprezan. Skloni ste bezobrazluku i sami to ne primećujete. Velika je verovatnoća svađe i propusta, a vi ćete biti pokretač skandala. Vreme je da pustite drugu polovinu da se opusti ako ne želite da se veza završi. Prestanite da forsirate savetima, vodite računa o sebi i tada će se sve vratiti u normalu.

Avgust je bogat posetama rodbini, sastancima sa prijateljima i okupljanjima sa najmilijima. Ne uskraćujte sebi zadovoljstvo ukoliko ste pozvani na neki događaj. Šetnja sa prijateljima pomoći će vam da se opustite. 

Zdravlje i način života

Prečesto se izlažete nepodnošljivom stresu i ne primećujete koliko emocionalno i fizički sagorevate. Da biste sprečili ozbiljan umor, apatiju i gubitak snage, morate dozirati rad i odmor. Češće izlazite u prirodu, naspavajte se i, ako je moguće, krenite na odmor, a sve probleme ostavite kod kuće i pokušajte da što manje koristite društvene mreže.

Na kraju leta morate proveriti kardiovaskularni sistem. Verovatno ste odavno primetili da nešto nije u redu sa radom srca i sada je vreme za pregled. Ne zanemarujte preglede i propisani tretman. Ponašate se kao dete i odbijate medicinsku intervenciju. Vreme je da odrastete i oslobodite se loših navika.

Karijera i finansije

Finansijska nevolja može dostići vrhunac. Ali ne očajavajte, krajem meseca dobićete zanimljivu ponudu. Veoma će vas zainteresovati novi posao, ne samo zbog finansija, već i zbog ličnih interesa.

Rakovi imaju tendenciju da preuveličavaju stvari i sve shvataju vrlo lično, pa na poslu mogu naleteti na neslaganje sa kolegama. Radite normalno i zanemarite one koji vam zavide.  

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group