Šta pokloniti Vodoliji za Novu godinu

"Ja" je glavna reč u rečniku Vodolije. Kako ugoditi ovim individualistima? Ima dovoljno opcija.

Nezavisni, kreativni ljudi, inovativne ličnosti ─ tako bismo opisali Vodolije. Oni podržavaju demokratski pristup životu i ne vole ideju društvene hijerarhije. Dok većina ljudi radije ne pokazuje mnogo originalnosti, predstavnici ovog znaka se uopšte ne plaše da izgledaju čudno. Oni to čak smatraju čašću, jer Vodolije imaju svoje kriterijume za uspeh.

Romansa sa Vodolijom je zabavna i uzbudljiva avantura! Mogu se nazvati sapioseksualcima: inteligencija, to je ono što Vodolija misli da je zaista privlačno. Ponekad mogu izgledati povučeno, ali to uopšte nije znak da su hladni. Šanse su da vaš partner pokušava da sredi svoja osećanja i razmišlja kako da ih ojača. Budite strpljivi i pažljivi! Tada će vaša šansa da osvojite srce Vodolije biti dovoljno visoka.

Poklon za nju

Devojka Vodolija nije kao sve ostale. I ovo nema veze sa statusum u javnosti, već stilom života. Ne voli prirodno krzno, ali će je oduševiti kaput od ovčije kože od veštačkog krzna jarkih, čak i blistavih boja. Obožava majice sa provokativnim printovima i sloganima. A takođe, prema zapažanjima astrologa, većina vegetarijanaca je među Vodolijama ─ pa će knjiga „posebnih” recepata biti sjajan poklon. Dama Vodolija je kreativna i odiše originalnim idejama. Dakle, njoj je potrebna dizajnerska torba tako da je sav pribor potreban za kreativnost uvek pri ruci.

Ona voli da održava svoje telo u dobroj formi i verovatno je već uplatila godišnju članarinu u teretani. Samo treba da predate kompakt plejer kako bi tokom vežbanja uživala u svojoj omiljenoj muzici (ili, kao opcija, sertifikat SPA salonu za opuštajuću masažu). Odabir nakita za devojku Vodoliju je samo po sebi uzbudljivo iskustvo. Prvo, bolje je obratiti pažnju na neobične dizajnerske srebrne predmete. Drugo, njen kamen je ametist. Stari Egipćani su ametist zvali hemag, a ovaj kamen je bio njihov simbol inteligencije i koncentracije. Mnoge Vodolije veruju u magiju kristala, pa bi bilo dobro da se posavetujete sa gemologom da joj odabere privezak sa kamenom, koji će postati zaista magični talisman.

Poklon za njega

Ovim znakom zodijaka vlada Uran. Uran je planeta budućnosti, sve što je vezano za savremenu nauku, pronalaske, struju. Da li shvatate nagoveštaj? Sve što se odnosi na novitete nauke i tehnologije, muškarac Vodolija će prihvatiti sa velikom zahvalnošću. Što je gadžet neobičniji, to bolje (bilo da se radi o super-fensi pametnom telefonu, pametnom zvučniku ili kacigi virtuelne realnosti, nije bitno). Uzgred, dobrodošle su i nove video igrice.

Da li biste želeli da pklonite knjigu? Najnovija najprodavanija naučna fantastika ili naučni pop žanr sa predviđanjima društvenih trendova će biti dovoljna. Kada je reč o parfemima preferiraju ekstravagantne kombinacije, ali najviše od svega vole mirise sa notama sandalovine, lavande, jasmina i eukaliptusa.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group