Šta pokloniti Strelcu za Novu godinu

Predstavnici ovog horoskopskog znaka su avanturisti i filozofi u jednoj boci. Hajde da pokušamo da izaberemo odgovarajući poklon za takve ljubitelje uzbuđenja.

 Stalna žeđ za putovanjima, novim avanturama, istraživanjem novih kultura ─ ovo je Strelac. Nije rođen da sedi kod kuće, već da osvaja nove zemlje. Aktivan um Strelca skoro stalno zahteva nova iskustva. Ali istovremeno su i filozofi, uvek spremni da postave tako ozbiljna pitanja poput „zašto sam rođen” i „kako moj postupak može uticati na dobrobit drugih”.

Da li želite da razgovarate sa Strelcem od srca i saznate odgovor na svoja najdublja pitanja? Napunite lonac aromatičnom kafom i spremite se za uzbudljivu diskusiju koja će najverovatnije trajati do zore. I ne zaboravite, simbol ovog znaka je Kentaur sa visoko podignutim lukom i strelom. A to znači da za Strelca nema previsokih ciljeva.

Poklon za nju

Duhovita i inteligentna devojka Strelac je takođe uvek seksi. Njena seksualnost je posebna ─ prefinjena. Ona voli šik donje rublje (posebno francuskih i italijanskih dizajnera), ali ne mora da bude previše kinky. Simbol Strelca je Kentaur. Čitamo nedvosmislen nagoveštaj odličnog fizičkog oblika: devojka ovog znaka ima veličanstveno atletsko telo. Ona prati svoju figuru i trudi se da se održi u dobroj formi, pa je poklon u vidu članarine u teretani ili fitnes narukvice uvek dobrodošao.

Takođe možete suptilno pitati da li želi da jaše ili da uči streljaštvo? U dubini duše svi Strelčevi sanjaju o tome.

Kao vlasnice prelepe figure, pristaju joj skoro svi moderni modeli odeće. Dizajnerske farmerke? Odlična ideja. Pored toga, u srcu, ova lepa dama uvek ostaje radoznala devojka. Poklonite svojoj ćerki ili sestri veliki Lego set ili kućicu za lutke i budite sigurni da će biti oduševljena stvaranjem novog kraljevstva. Što se tiče nakita, oni sa tirkizom će odgovarati. U Indiji se i dalje veruje da ovaj kamen ima lekovita svojstva i povećava snagu svog vlasnika.

Poklon za njega

Strelac je čovek koji je skoro uvek u pokretu, što znači da mu je uvek potreban moderan sportski sat i elegantna, kompaktna kožna torba (kao i drugi dodaci za iskusne putnike). Snažan i atletski, uvek se raduje novim skijaškim naočarima, palici za golf, teniskim reketom i drugom sportskom opremom. Naravno, sa zahvalnošću će biti prihvaćeni i pametni satovi (po mogućnosti sa poslednje prezentacije vodećeg proizvođača).

Strelac nikada ne zazire da svoju brutalnost malo istakne odgovarajućim mirisom (drvene note, začini). I nikada neće odbiti da nauči nešto novo i po mogućstvu neobično, pa ga slobodno upišite na kurs tajlandskog kuvanja.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group