Šta pokloniti Ribama za Novu godinu

Ovaj horoskopski znak je personifikacija dubine i misterije vodenog elementa. Ribe su intuitivne duhovne i kreativne osobe. Šta im pokloniti?

Ribe se odlikuju neograničenom maštom i sposobnošću da zarobe podsvest. Vrlo često imaju prilično razvijenu desnu hemisferu mozga i savršeno čitaju govor tela. Ribe su odlične u modi i dizajnu, umetnosti i filmu. Po želji, devojka Riba može lako da postane kraljica glamura, a da pritom ostane filozof sa dubokim razmišljanjima. Skloni su misticizmu, vole razne meditativne tehnike. Često ih pitaju za savet, a saosećajne Ribe se ponekad toliko udube u rešavanje problema drugih da zaborave na sebe.

U ljubavi, Ribe ne štede na emocijama: mogu biti sentimentalne, ali u najneočekivanijem trenutku obasuće vas hladnoćom. Možda deluju bespomoćno, ali im ne trebaju oklop i oružje: njihov unutrašnji radar momentalno oseti talase negativnih promena i Ribe jure u potok u kome osećaju udobnost i sigurnost.

Poklon za nju

Dama Ribe su veoma romantične. Zaista bi joj se dopala knjiga ljubavnih pesama (Ribe uglavnom obožavaju poeziju, pošto je desna hemisfera uključena u proces dekodiranja poetske simbolike). Očaraće je plava ili ljubičasta svilena košulja (sve nijanse plave su za nju). Ove devojke su stvorene za mekanu trikotažu: džemper od angore boje slonovače uvek će je oduševiti.

Kompleti aromatičnih ulja za kupanje i uopšte sve u vezi sa ritualom kupanja (debeli frotirni peškiri, udobni bade mantili) su uvek dobrodošli. Ponekad devojka Riba zaista treba da se opusti, a biće veoma zahvalna na svećama sa mirisom lavande, koje će joj pomoći da uđe u stanje potpune opuštenosti. Možete dodati i prostirku za jogu na kojoj može mirno da meditira. Napravite mali naklon prema njenoj sentimentalnosti tako što ćete pokloniti mali zlatni privezak sa svojom fotografijom unutra i rečima "Volim te". Planirate li da je obradujete nakitom? Njen kamen je akvamarin. Nekada su ga mornari koristili za zaštitu tokom dugih putovanja, a drevni filozofi su verovali da ovaj kamen pomaže svom vlasniku da pronađe pravi pravac u životu.

Poklon za njega

Muškarci Ribe su veoma kreativni i osetljivi. Obožavaju umetnost, fotografije i moguće je da će uspeti da stvori više od jednog remek-dela sa dobrom kamerom dobijenom od vas. Ovim znakom vlada Neptun ─ planeta umetnosti i muzike, pa šta je sa muzičkim instrumentom (opcija ─ časovi sviranja gitare ili saksofona)? Da li sanjate da putujete zajedno? Ovo mora da je izlet na more u malu i udobnu vikendicu na obali. Međutim, neće mu smetati ni set soli za kupanje i udoban bade mantil.

Da li želite da provedete nezaboravno veče? Opredelite se za japanski restoran: rezervišite separe i zajedno uživajte u ukusu sušija, sedeći na jastucima na podu. Prilikom odabira parfima za njega obratite pažnju na vodene mirise sa notama ozona, citrusa i kedra. Tada će se vaš partner sigurno osećati kao riba u vodi bilo gde.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group