Šta pokloniti Raku za Novu godinu

Tražimo poklon za najsenzualnije i najromantičnije predstavnike Zodijaka.

Nova godina i Božić su porodični praznici i najomiljeniji za one koji su rođeni u julu u znaku Raka. Glavna stvar za njih je porodična i kućna udobnost. Rakovima prija sve što je povezano sa uređenjem kuće, stvaranjem udobnosti i pripremanjem ukusnih jela. Devojke rođene u znaku Raka su ultra ženstvene, ali često stavljaju interese voljenih u prvi plan. Ako ste zaljubljeni u devojku koja je Rak, dokazan način da je osvojite je da se ona oseća kao princeza. Muškarac Rak je promišljen i brižan partner koji nikada neće zaboraviti rođendan (ili drugi nezaboravan datum). Ako ste bliski, onda je važno da pokažete koliko vam je važan i da nedvosmisleno pokažete da ste voljni da brinete o njemu. Možda će se partner Rak malo buniti i reći da na njega ne bi trebalo trošiti toliko vremena i energije, ali verujte nam, radovaće se u duši.

Poklon za nju

Rakovima vlada Mesec. Ona voli misticizam i ezoteriku, kao i glamur i diskretan luksuz. Ne propustite priliku da obradujete ljupku damu svilenom spavaćicom sa čipkom italijanskih dizajnera. Devojka Rak u svili kao da blista, pa je savršena i svilena bluza ili haljina sa mekom draperijom u stilu „glamura 40-ih”. Predstavnice ovog horoskopskog znaka, po pravilu, imaju graciozna ramena i delikatnu baršunastu kožu ─ ne zaboravite na ove detalje pri izboru odeće. Inače, snežno bela, mlečna i slonovača su najpogodnije boje za Raka. I da, predstavnice ovog znaka su lude za elegantnim cvetnim mirisima.

Biseri su najbolji ukras za predstavnike vodenog elementa. Niz bisera će izgledati savršeno na njenoj blistavoj providnoj koži. Privezak sa velikim biserom će takođe biti super poklon. Inače, biseri su simbol čistoće, iskrenosti i saosećanja. U mnogim kulturama, biserni nakit je obavezan dodatak za mladu.

Rakovi su takođe odlični kuvari. Nikada neće propustiti novu činiju za mućenje za svoj prepoznatljivi sufle ili set modernih drvenih činija za salatu. Kuhinjske sprave su njena slabost, kao i lepi stolnjaci, salvete i drugi stoni tekstil. Ne zaboravite na romantiku! Ona će biti izuzetno zahvalna za knjigu sa ljubavnim pesmama i sigurno će zauvek sačuvati vašu pesmu, napisanu perom na papiru.

Poklon za njega

Njegov crno-beli portret (profesionalan!) u srebrnom okviru ili šik foto album je siguran način da ostavi snažan utisak na gospodina Raka. Verujte nam, mnogo je sentimentalniji nego što izgleda. I on ostaje dete u duši, pa ga obradujte malim dronom ili čamcem sa daljinskim upravljačem. Ako je vaš Rak zauzet kreativnošću, sigurno će mu se dopasti impresivan otisak starog jedrenjaka na zidu njegovog dizajnerskog studija.

Rak voli da kuva nešto ukusno i neobično i sigurno će uživati u knjizi recepata (poželjno je da su egzotičniji). Da li je vaš muškarac izuzetak i ne stvara često magiju u kuhinji? Definitivno neće odbiti toster ili aparat za kafu, kao ni korpu sa delicijama. Rakovi vole svoju porodicu i sa interesovanjem proučavaju sopstveno porodično stablo. Napravite originalan poklon: pozovite ga da izvrši DNK test i, koristeći posebnu uslugu, saznajte istoriju svoje porodice, uključujući pretke koji su živeli pre nekoliko vekova. Moguće je da je vaš Rak daleki rođak kralja Švedske ili potomak drevnog kralja.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group