Šta pokloniti Lavu za Novu godinu

Moderan, spektakularan i kraljevski ─ nije lako zanemariti predstavnike ovog horoskopskog znaka.

Lavovi majstorski vladaju umetnošću samoprezentacije, što nije iznenađujuće ─ obožavaju dramu i druge umetničke oblike samoizražavanja. Predstavnici ovog znaka uvek imaju moćnu energiju i neverovatnu harizmu. Oni mogu da vode široke mase i da ih vode bilo gde (postoji mnogo poznatih istorijskih slučajeva).

Lavovi su dobro upućeni u kulturu i modu. Imaju urođeni smisao za dizajn. Veoma su kreativni i često se povezuju sa vizuelnom umetnošću, muzikom ili pozorištem. Društveni i velikodušni  Lavovi su kraljevi na bilo kojoj zabavi (nije uzalud što se Lav smatra vladajućim među svim znacima zodijaka). Ali imajte na umu da je prilično teško pronaći poklon za tako neobičnu osobu. Zaista, njihovo veličanstvo će oduševiti nešto neobično i jedinstveno.

Poklon za nju

Prvo pravilo za izbor poklona za Lavicu je da poklon bude najbolji u svojoj kategoriji. Drugo pravilo je zanimljiv dizajn. Više vole da se rukovode principom „malo, ali skupo“. Čokolada? Gorko slatko je idealna. Dodajte u čokoladni set nekoliko desetina prekrasnih crvenih ruža (5 za ovu damu ne bi bilo dovoljno) ili ogroman buket božura. Saksija sa velikim, svetlim Ammarilisom će biti dobar izbor. Praktičnija alternativa je parfem sa pikantnim cvetnim notama.

Mala crna haljina će uvek dobro doći, idealno brenda Chanel (madam Gabrijela Šanel, inače, takođe je bila Lavica). Dobar utisak ostaviće komplet crnog svilenog veša vrhunskog dizajnera ili masivne naočare za sunce. Pošto su Lavovi po prirodi majstori izvođenja, vaša dama će biti oduševljena novim karaoke sistemom, a rado će otići i na premijeru novog mjuzikla ili kratku šetnju u Las Vegasu. Nakit? Samo rubini! Rimljani su rubin nazivali „cvet među kamenjem“ i verovali su da ovaj kamen ujedinjuje početak Erosa (čulna erotska ljubav i Agape (žrtvovana duhovna ljubav).

Poklon za njega

Luksuz je ključ za Lavovo srce. Za početak, možete mu ponuditi piće francuskog šampanjca, a zatim mu pokloniti zlatni sat sa graviranjem (nagoveštaj: sat treba da bude sa okruglim brojčanikom, odnosno u obliku sunca, glavne zvezde ovog znaka). Rezervišite sto u lepom restoranu, a posle večere predložite vožnju limuzinom (ili helikopterom). Uostalom, svako ima pravo da se jednog dana oseća kao zvezda.

Lavu neće smetati da provede dan u šik SPA-salonu (da, to je dan, a ne par sati). Elegantni dodaci su još jedan način da steknete naklonost ovih uglednih i ponosnih ljudi. Ali ne zaboravite da novčanik ili manžetne za njega moraju biti jedinstveni. Možete saznati da li ima porodični grb (ko zna, možda je jedan od potomaka Kralja Sunca) ili da radite na njegovom ličnom grbu sa dizajnerom, pa naručite prsten sa njegovim likom. Verujte nam, reč je o takvoj ekskluzivi koju Lav često sanja ceo život.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group