Šta pokloniti Jarcu za Novu godinu

Mnogo ambicija, fantastična izdržljivost i odlični liderski kvaliteti su glavne osobine Jarčeva. Koji poklon će zadovolji ove radoholičare?

Jarcem vlada Saturn, prema drevnoj grčkoj mitologiji, personifikujući Kronosa, boga vremena. Predstavnici ovog znaka smatraju se praktičnim i mudrim osobama, ali istovremeno ambicioznim i svrsishodnim. Čini se da nema tog cilja koji tvrdoglavi i izdržljivi Jarac ne bi mogao postići.

O njihovoj samodisciplini će se pričati u gradu, a nije iznenađujuće što na spisku ljudi koji su promenili svet ima dosta predstavnika ovog znaka. Jarčevi su takođe veoma erotični (kao i ostali znaci zodijaka, koje označavaju životinje sa rogovima). Ali porodica i porodične tradicije su za njih izuzetno važne: Jarčevi su jedni od onih koji obavezno posećuju sve dečije koncerte, čak i kada su u pitanju deca nekog daljeg rođaka.

Poklon za nju

Često odaje utisak Ledene kraljice, ali to je upravo slučaj kada prvi utisak vara. U stvari, ova dama je prilično otvorena i iskrena. Poklonite joj prelepu bež svilenu pidžamu sa čipkom ili ogrtač boje šampanjca, a zauzvrat ćete dobiti osmeh. Žena Jarac preferira klasiku, pa je bolje da ne rizikujete sa novim trendovima i izaberete za nju elegantan kašmirski džemper neutralnih tonova. Isto pravilo važi i pri izboru parfema: potražite francuske mirise stare škole sa prirodnim sastojcima.

Ona uglavnom voli retro i antikvitete. Lako je prijatno iznenaditi Jarca starinskom čipkom, korsetom ili možda bakinim nakitom iz 1920-ih (međutim, neće joj smetati ni kvalitetne replike). Ne zaboravite na Jarčeve težnje u karijeri, a ovde će vam dobro doći elegantna futrola ili dizajnerske maske za njen MacBook Air ili iPad. Želite da dopunite njenu kutiju za nakit? Njen kamen je granat. Veličanstveni mineral tamnocrvene boje, ne tako svetao kao rubin, ali ne manje spektakularan. Prema rečima pristalica hinduizma i budizma, ovaj kamen daje mudrost i prosvetljuje dušu.

Poklon za njega

Praktičnost i zdrav razum su glavne stvari u životu muškarca Jarca. Kada birate poklon za njega, razmišljajte o klasici, a ne o modnim trendovima. Definitivno će mu se dopasti mekani džemper od kašmira i elegantni svileni šal u svetlim bojama (da, Jarac zna kako da baci šal oko vrata da bi izgledao kao najotmjeniji gospodin u gradu). Neće mu smetati novi par čvrstih lovačkih čizama i udobne kožne rukavice. Da li ste spremni da budete velikodušni? Šta kažete na klasični engleski kaput i diskretne zlatne manžetne?

Da li želite da se zauvek seća vašeg poklona? Poklonite mu vintage šah koji će postati njegovo porodično blago. Ne zaboravite na njegov sjajan smisao za humor i poklonite knjigu sa izrekama vašeg omiljenog komičara. Takođe, većina Jarčeva voli istoriju i nikada neće odustati od odlaska u muzej i izložbu.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group