Šta pokloniti Devici za Novu godinu

Analitički način razmišljanja, praktičnost i urednost su najčešće karakteristike rođenih u znaku Device. Pokušajmo da ugodimo najvećim racionalistima.

Neki astrolozi veruju da su Device pogrešno shvaćene. Najčešća greška je da se o njima razmišlja kao o hladnim i bezosećajnim ljudima. U stvari, Device jednostavno vole privatnost, a u stvarnosti su seksi, šarmantne i empatične. Glavna stvar koju treba uvek zapamtiti o Devicama je njihova neverovatna sposobnost da primećuju detalje. Oni znaju da se većina ljudi otkriva u malim stvarima, pa bi bila neoprostiva greška zatvoriti oči pred detaljima. Dakle, oko Device u prvim sekundama vidi sve nedostatke, pa se predstavnici ovog znaka mogu nazvati sklonim preteranoj kritici, ali ovo je, pre, težnja ka idealu. Zašto prihvatati stvari kakve jesu kada mogu da postanu bolje?

Bez obzira na pol, Device više vole da ne pokazuju svoja osećanja u javnosti i zbunjuje ih svetla blistava odeća ─ one cene privatnost.

Ali oni nikada nemaju problema sa komunikacijom: ovaj znak savršeno vodi male razgovore i diplomatske pregovore. I takođe  predstavnici ovog znaka obožavaju rukotvorine: pletenje, šivenje, modni dizajn. Inače, Device su te koje vladaju svetom francuske visoke mode!

Poklon za nju

Često, dame Device zaista vole sve što je vezano za kretanje ruku. Šta kažete na komplet za kaligrafiju i sertifikat o kursu? Sada je moderno i popularno, a ona će sigurno uspeti u ovoj umetnosti. Možda će joj najbolji poklon u životu biti propusnica za časove klavira ili multifunkcionalna mašina za šivenje (neka se oseća kao umetnica visoke mode). Ako vaša devojka već ima sve što joj je potrebno za hobi, onda je vrlo verovatno da je preopterećenim prstima potreban odmor i poklon kartica za nekoliko sesija spa-manikira ─ ono što im je potrebno.

Device vole da budu negovane, tako da nikada neće odbiti pretplatu na fitnes (pored pretplate, možete pričvrstiti i bikini - ona ​​definitivno neće odoleti iskušenju da pokaže isklesanu figuru). Da li planirate da poklonite parfem? Devica preferira selektivne arome sa drvenim, začinskim i citrusnim notama. Nakit sa krizolitom je idealan za Devicu: ovaj kamen delikatne svetlozelene boje bio je jedan od favorita kraljice Kleopatre. Grci su ga zvali „peridot“: od peridona ─ obilje (mineral ih je podsećao na bogatu žetvu). Device su, kao što znate, rođene upravo tokom sezone žetve i smatraju se najplodnijim od svih znakova zodijaka.

Poklon za njega

Gospodin Devica obično zadivljuje svojom produktivnošću. Poklonite mu mali laptop ili funkcionalni pametni telefon i odmah ćete se naći među uglednim ličnostima (dobro će vam doći i stona lampa originalnog dizajna). Muškarci ovog znaka obično pažljivo prate svoje zdravlje i nisu ravnodušni prema sportu, što znači da će sa velikom zahvalnošću prihvatiti članstvo u teretani ili sertifikat za kupovinu kul modela patika. Druga opcija: moderna torba za sportsku opremu (idealno sa novom opremom unutra). Međutim, muškarci Device uopšte nisu opsednuti zdravim stilom života i ponekad im neće smetati da razmaze sebe (i vas) čašom koktela ─ poklonom u vidu šejkera ​​će vam pomoći.

Ne zaboravite na ljubav Device prema rukotvorinama: električna bušilica, set alata, možda čak i finska testera za led će vam dobro doći. Vaš gospodin će takođe biti veoma zadovoljan robot usisivačem ─ Device su tako uredne! Prijatno iznenađenje biće knjiga iz serije novina naučno-pop žanra ili slagalica.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group