Šta pokloniti Blizancima za Novu godinu

Izvor energije, veliko interesovanje za svet oko sebe i sjajan smisao za humor – ovo su glavni kvaliteti Blizanaca.  

Novitet je glavni kriterijum koji se mora uzeti u obzir prilikom izbora poklona za predstavnike ovog znaka. Blizanci uvek prate najnovije modne trendove, a čak se može reći da su na neki način pioniri u isprobavanju noviteta.

Blizanci, zbog svoje energije i vedrine, obično izgledaju mnogo mlađe od svojih godina. Svojim primerom dokazuju: 50 je novih 30. Zato imajte ovo na umu i kada birate poklon za 35-godišnjeg Blizanca, pre svega treba da razmislite o interesovanjima 25-godišnjaka.

Poklon za nju

"Gemini Girl" je zvezda društvenih mreža. Voli da piše i moguće je da je kao dete maštala da postane vlasnica prodavnice modernog kancelarijskog materijala. Dakle, elegantna olovka (kao Montblanc) ili štampač sa njenim inicijalima biće poklon iz snova. Lapa i elegatna tastatura, takođe će joj se dopasti. Vaučer za SPA proceduru nege ruku će pomoći da se oslobodi umora od aktivnog kucanja. Kada su u pitanju proizvodi za negu kože, treba obratiti pažnju na losione za telo i kreme sa cvetnim mirisom koje Blizanci vole. Kada je reč o parfimeriji, idealni su mirisi sa cvetnim i citrusnim notama.

Predstavnici ovog znaka dobro znaju da je "đavo u detaljima". Novi kaiš, kožni ranac ili originalni nakit odmah će ih razveseliti. Nameravate da poklonite nakit? Odaberite komade sa citrinom, jer je simbol bezbrižne radosti, baš one koja je svojstvena Blizancima. Inače, u antici se verovalo da citrin povećava magične moći (provereno od strane Blizanaca).

Poklon za njega

Radoznao i druželjubiv muškarac Blizanac jedan je od onih kojima je „knjiga najbolji poklon“. Samo imajte na umu da najbolji poklon obavezno mora biti bestseler (koji vaš Blizanac još nije pročitao). Kao alternativu knjizi, razmislite o kursu stranog jezika ili kursa o investicionoj politici. Novi moćni i funkcionalni pametni telefon će takođe odgovarati ovom kralju komunikacija (šta može biti zanimljivije od njegovih smešnih objava na društvenim mrežama?).

Razmislite i o novom uređaju za njegov automobil - on će svakako ceniti ovu vrstu pažnje, jer su muškarci Blizanci neumorni putnici. Elegantna putna torba uvek će dobro doći. Ne zaboravite na intrigu: stavite avionsku kartu za egzotično mesto (na primer Nikaragva za odmor) u džep putne torbe - to će definitivno izazvati buru pozitivnih emocija.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group