Šta Ovnove očekuje ovog avgusta

Ovan u avgustu mora da napravi plan akcije. Ali ne samo za ovaj dan, već i do kraja meseca. Ne pokušavajte namerno da promenite nešto, malo je verovatno da ćete uspeti da postignete dobar rezultat. Obratite pažnju na finansijska ulaganja.  

Brak i porodica

U porodici Ovna, čini se, sve je tiho i mirno ali postoje male nelagodnosti. Umorni ste od potpune kontrole rođaka, pa ćete želeti da pokušate da se što pre odmaknete od njih ili prekinete tako blizak kontakt. Ne dozvolite da se iko uvuče u vaš život i da vas uči o životu.

Što se tiče romantike, Ovan ovde ne greši. Uspevate da izvršite strateški korektne akcije u osvajanju osobe koja vam se sviđa. Možete biti sigurni da će uskoro vaši napori biti opravdani i bićete srećni i voljeni.

Zdravlje i način života

Ovnovi su previše neoprezni prema svom zdravlju. Čak i ako se razbole, neće otići lekaru. Međutim, strašna bolest vas neće dodirnuti, već će hronične bolesti biti tu. Ne zanemarujte prevenciju i tada nećete mnogo patiti od sezonskih bolesti ili hroničnih pogoršanja. Šetajte češće na vazduhu, pijte vitamine i ne zaboravite na pravilnu ishranu. Mnogim Ovnovima je potrebno više izlaganja suncu da bi dobili vitamin D.

Avgust je dobar mesec za razbijanje loših navika i sticanje dobrih. Na primer, dajte sebi zadatak da ćete smanjiti broj cigareta koje pušite svaki dan, ili pokušajte da svakodnevno unesete novo zdravo jelo u svoju ishranu.

Karijera i finansije

Ovnovi moraju biti usredsređeni na svoj posao, inače će napraviti mnogo grešaka. Sada ste veoma raštrkani, lebdite u oblacima i možda propuštate mnoge važne stvari. Pored toga, želeće da iskoriste vašu naivnost, pa budite oprezni pri potpisivanju važnih papira i budite u kontaktu sa advokatom ako obavljate velike transakcije.  

Na kraju meseca postoje dobre šanse da dobijete dugo očekivanu poziciju, ali za to morate zasukati rukave. Pre toga mogu se pojaviti poteškoće, u obliku opterećenja na posla, ili će od vas biti zatraženo da zamenite direktora tokom njegovog odsustva. Na osnovu rezultata vašeg rada odvijaće se vaša karijera u budućnosti.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group