Šta očekuje Strelčeve tokom avgusta

Ako Strelac pronađe pravu ravnotežu između posla i privatnog života, onda će u avgustu biti neverovatno srećan. Svedite kontakte na minimum kako ne biste narušili radnu idilu. Zdravstveni problemi nisu isključeni!

Brak i porodica

U ličnom životu Strelca odnosi mogu postati malo hladniji. Čak će vam i malo dosaditi flertovanja, ali postoji odlična prilika da uživate u društvu prijatelja i porodice. Obavezno okupite one sa kojima se dugo niste videli i odmorite se.

Ukoliko ste roditelj, u avgustu ćete morati naporno da radite na podizanju dece. Sada je važan period kada im je potrebna vaša podrška i briga. Budite spremni da investirate u njihovo vaspitanje. Mnogi Strelčevi tek uče šta znači biti roditelj, za njih će to biti teško vreme, puno briga i umora.

Zdravlje i način života

Neće biti ozbiljnih zdravstvenih problema, ali ćete morati da odete na kliniku. Možda čekate planirani lekarski pregled. Ne propustite priliku da se podvrgnete fizikalnoj terapiji ako vam lekar preporuči.

Karijera i finansije

Na poslu je sve glatko i jasno. Dobar ste vođa i držite sve pod kontrolom. Ne možete tolerisati neku vrstu nepravde, pa nekoliko puta izvagajte svoje odluke. Može doći do situacije koja će zahtevati brzu akciju sa vaše strane zato budite u pripravnosti. Materijalni deo vašeg života neće biti mnogo pogođen. Pravilno upravljate svojim budžetom, znate kako da ga planirate i pratite troškove. Zvezde se ponose vašim veštinama upravljanja novcem. U avgustu će biti prilika da povećate svoje prihode.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group