Šta očekuje Ribe u avgustu 2021

Ribe će biti u nekoj vrsti začaranog kruga. Šteta što je vreme tako lepo napolju, a vi ste u lošem raspoloženju i „bluzu“ od glave do pete. Ako želite odmah poboljšati svoj lični život, uložite trud i um. Razgovor o predstojećem putovanju završiće se ogromnim skandalom u domaćinstvu.

Brak i porodica

Ribe se mogu suočiti sa opasnim trenucima u komunikaciji sa voljenim osobama. Neki od vas su previše emotivni i skloni sukobima. Da ne biste upali u neprijatnu situaciju, ostanite dobronamerni. Ako smatrate da se sukob ne može izbeći, prestanite komunicirati.

U ljubavnim odnosima postoji mnogo nejasnih stvari. Čini se da ste sigurni u svog partnera, ali svaki put se iznenadite njegovim postupcima. Možete staviti na test i ispitati snagu veze, to će vam dati živopisnu sliku vašeg partnera. I ne žurite da ulazite u brak sve dok ne budete sigurni u svog partnera. Možda nije sve onako kako vam se čini.

Zdravlje i način života

Čini se da su Ribe dobrog zdravlja, ali problemi će doći jedan za drugim. Prvo, jako ste umorni, što utiče na vaše raspoloženje i blagostanje, i drugo, puno pušite i pijete, a ovo je takođe katalizator za ispoljavanje bolesti. Ako želite da vodite zdrav način života, morate početi odmah. Odbacite sve što je štetno, razmislite o ishrani i dodajte više vlakana. Priuštite sebi detoks tela, prijaće vam.

Žene i muškarci u reproduktivnom dobu koji sanjaju da postanu roditelji treba da se testiraju. Verovatno ne možete začeti dete zbog određenih problema. Ne brinite, sve se leči, najvažnije je rešiti ovaj problem i iskoreniti ga.

Karijera i finansije

Ribe se mogu zbuniti u svojim poslovima. Da biste razotkrili splet nagomilanih problema, moraćete da zamolite nekoga za pomoć, a u tome nema ništa loše. Uvek dvaput proverite svoj rad. U avgustu ste skloni greškama i ne tugujte zbog propuštene prilike, sledećeg meseca će i dalje biti šanse za svetlu budućnost. Ako ste planirali kupovinu nekretnine, bolje je da ovaj trenutak odložite do boljih vremena.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group