Horoskop - Zodijak

Šta očekuje Jarčeve u novembru?

Iako nije sklon tome da podleže stresu, u poslednje vreme Jarac je zaista bio na izmaku svoje snage, kao fizički tako i psihički.

Da li je uzrok tome globalna pandemija ili su vas jednostavno svakodnevne obaveze preopteretile, teško je biti precizan. Takođe dodatni razlog vašem osetnom umoru je dvostruka doza retrogradnosti Marsa i Merkura, koji su se gotovo dva meseca kretali unazad, što vam ni malo nije prijalo. Iza vas su dakle dva puna meseca razočaravajućih otkrića, praznih obećanja i negativnih uticaja. Ali sa tim je konačno završeno.

Sredinom novembra dobićete primetnu dozu energije i početi da ostvarujete svoje zacrtane ciljeve. Jer za jednog Jarca ne postoje nepremostive prepreke, postoje samo odložena razrešenja situacija. A kako se čini razrešenje se nazire. S toga nastavite da jurišate, hrabro i odvažno. Baš tu negde oko polovine novembra Mlad Mesec u Škorpiji će vas inspirisati da produbite vezu sa svojom zajednicom. Pod vedrim nebom, dobićete priliku da iskoristite samo vama svojstvene veštine i pružite podršku onima kojima je trenutno najpotrebnija.

Bez obzira da li ćete delovati lokalno ili globalno, bićete više nego ikad motivisani da date svoj doprinos svetu. A jedan Jarac zna da se uspeh u životu ne meri onim što je zapisano u vašem CV-u pri aplikaciji za posao. On je mnogo više od toga. Već dugo osećate potrebu da promenite nešto, a sada dobijate priliku da to konačno uradite. Ne plašite se priča sa strane, jer ne dele svi vašu viziju ali zapravo ne misle ništa loše.

Nova astrološka sezona započinje 21. novembra kada Sunce ulazi u Strelca. A kako je Strelac znak koji stoji uz vaš astrološki znak ovo kretanje na nebu će vam itekako prijati. U narednom periodu bi bilo dobro da se pozabavite eliminacijom stvari u svom životu koje više ne služe svrsi. Ono što najviše prija duši jednog Jarca je – temeljno čišćenje. Sve što ste vukli za sobom u proteklih dvanaest meseci, vreme je da – bacite. Dozvolite svojim osećanjima da isplivaju na površinu, kažite šta mislite i završite to poglavlje svog života.

Suočite se sa svojim strahovima, i oslobodićete se velikog emocionalnog prtljaga koji će ustupiti mesto drugim mnogo lepšim i važnijim stvarima u vašem životu.

Ž.J.

Izvor: Cosmopolitan

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group