Šta novembar donosi svakom horoskopskom znaku

Zajedno sa novembarskim kišama i prvim pahuljama s neba, obilno će nas zasipati razne, doduše, uglavnom sitne, brige. Kako se nositi sa njima i ne izgubiti unutrašnju ravnotežu – otkrivamo u našoj mesečnoj astrološkoj prognozi.

Novembar 2021. će dati najneočekivaniji razvoj onim događajima koji su nam se činili veoma predvidljivim. Ovog meseca je veoma korisno ići dalje od uobičajenog, pronaći novi način komunikacije ili novi krug dokolice. Za ljude koji vole životinje postoji zanimljiv savet - pokušajte da stupite u interakciju sa nekom egzotičnom životinjom: to može da probudi novu energiju u vama.

Takođe, mesec je dobar za pokretanje finansijskih projekata. Možete čak početi i sami. Ali ipak treba da imate na umu takve mere kao što su osiguranje i planovi za vanredne situacije u slučaju da stvari krenu loše.

Na romantičnom nivou, svi smo u potpunoj neizvesnosti, jer će aspekt Venere u Jarcu stvoriti neravnotežu u ljubavnim odnosima. S tim u vezi, moguće su promene raspoloženja. Neko će možda razgovarati o rastanku, a posle pet minuta sve će ponovo biti u redu.

U galeriji fotografija otkrijte šta vas očekuje u novembru prema vašem horokopskom znaku.

« 10 11 12 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group