Šta mlad Mesec u znaku Device donosi vašem horoskopskom znaku?

Nadamo se da se radujete mladom Mesecu u znaku Device, jer ovog 6. septembra energija perfekcionizma, pragmatičnosti, znanja i veštine dolazi kao podsetnik da ulazimo u jedan mnogo interesantniji period godine.

Uostalom, jesen polako ali sigurno kuca na naša vrata, i red je da se uozbiljimo i pripremimo za nešto “okrutnije” doba godine. Ono od nas zahteva preciznost, posvećenost detaljima, konstatno učenje i prikupljanje informacija – čak i onih koje ostatku sveta deluju nebitno, sitničavo i dosadno. Jednom rečju, doba koje sledi od nas zahteva da prigrlimo energiju Device i manifestujemo je na svim mogućim nivoima.

Mlad Mesec je period kada, simbolički rečeno, treba da se odvažimo i “zasadimo” nešto novo u svom životu. Otpočnemo neku novu avanturu, startujemo nekakav novi posao, možda otpočnemo novu emotivnu vezu, ili jednostavno odlučimo da se posvetimo svom domu i porodici. Šta god da je aktuelno u vašem životu, sada je pravi trenutak da iskoristite energiju Device koja, iako promenljivog kvaliteta, u sebi nosi milion dobrih karakteristika koje vam mogu pomoći na putu ka ostvarenju snova.

Devica je praktična, oprezna, puna znanja i spremna da u svakom trenutku dobro promisli i osmisli svaki svoj korak. Ona je hladne glave i dobro barata svojim raciom, upoznata je sa najmanjim mogućim detaljima, brine o svemu i o svima, a najviše o svom zdravlju, kako fizičkom tako i psihičkom. Zato će mladi Mesec u ovom znaku pomoći svima onima koji su spremni da se uhvate u koštac sa svojim najskrivenijim tajnama, planovima i željama koje možda jesu sitne, ali i jedan najmanji korak je dovoljan da se otpočne avantura neslućenih granica.

Ukoliko znate svoj podznak, u nastavku teksta pogledajte kako će ovaj mladi Mesec uticati na vas.

« 10 11 12 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group