Šta Jupiter u Blizancima donosi svakom horoskopskom znaku?

U astrologiji se često naziva „većim benefikom“ - Jupiter nije samo najveća planeta u Sunčevom sistemu, već i najuticajnija kada su u pitanju rast, širenje i mudrost...

Jupiter uvećava sve sa čim dođe u kontakt, a kada se uzme u obzir znak Blizanaca - očekuje nas veći naglasak na komunikaciji, intelektu i načinu na koji se prilagođavamo situacijama uopšte. 25. maja ove godine Jupiter je konačno napustio znak Bika i ušetao u Blizance, gde će ostati punih godinu dana.

Jupiter je poznat po svom dobročinstvu i mudrosti, ali njegova preterano optimistična priroda takođe može biti preterana. Iako nas Jupiter podstiče da sanjamo velike snove i posežemo za zvezdama, važno je da držimo svoj entuzijazam pod kontrolom jer možemo prevideti važne detalje ili rizikovati bez odgovarajućeg razmatranja. Poznato je da tranziti Jupitera donose priliv prilika i blagoslova, ali to ne znači uvek da su praktični ili odgovorni.

Tradicionalna astrologija takođe smatra da je Jupiter debilitiran kada se nalazi u znaku Blizanaca, što je još jedan način da se opiše nelagodnost planete ili nemogućnost da se u potpunosti izrazi. Dok Jupiter obično više voli da se prepusti mudrosti svojih iskustava i filozofije, Blizanci su prevrtljivi, nezasitno radoznali i brzopleti, za razliku od dubokog upuštanja u određenu temu.

Kada kombinujete Jupiterovu ličnost koja je veća od života sa željom ovog vazdušnog znaka da prikupi činjenice, veća je verovatnoća da će se desiti sve, od rasutog uma do preopterećenja informacijama. Tamna strana Jupitera u Blizancima je ta što bi to moglo rezultirati površnošću i brzom razmjenom informacija, za razliku od rasta i iskustva koje donosi značajnije istraživanje.

Ovaj tranzit će drugačije uticati na svaki horoskopski znak, ali će njegova energija postati naglašena za promenljive znakove kao što su Blizanci, Devica, Strelac i Ribe . Isto važi i za one rođene sa Jupiterom u Blizancima, jer će sada iskusiti ono što se naziva „povratkom Jupitera“.

U galeriji vas čeka detaljnije objašnjenje...

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group