Horoskop - Zodijak

Šta Bikove očekuje tokom 2019. - otkrijte kreativni potencijal i hrabre ideje

Bikovi će morati da prošire svoje horizonte, otkriju svoje talente i steknu nova znanja.

Horoskop za celu 2019. godinu za Bikove u svim sferama života obećava da će biti bogat, ponekad nepredvidiv, ali vrlo zanimljiv.

Vreme je da uključite svoje divlje ideje i otkrijete nove aspekte vaše ličnosti. Budite otvoreni za sve novine i ne plašite se da se rešite starih i zastarelih - navika, verovanja, kontakata, stavova. Takođe je moguće da će se ove godine vaši izgledi potpuno promeniti ili ćete radikalno revidirati svoj sistem vrednosti.

Ljubav

U ličnom životu iznenađenja se ne očekuju, sve je relativno glatko. Ali čak i ako ste u jakim pouzdanim odnosima, ove godine morate više da se fokusirate na svoje želje, unutrašnje promene ličnosti. Romantični odnosi će se posebno razvijati, počevši od proleća do kraja oktobra. Moguće je ove godine i proširenje porodice.

Karijera

Posao možda ne ide kako očkujete, ali ne smete uzimati sve suviše k srcu i shvatati lično. Možda postoje sukobi sa nadređenima, međutim, do kraja godine sve će biti u redu. Takođe je odlično vreme za dobijanje novih veština, stažiranja, obuka i učenja, što će biti vrlo korisno kasnije. Posebna sreća pripada kreativnim pojedincima.

Novac

Astrolozi ne predviđaju globalne promene u materijalnoj sferi ove godine. Mogu se javiti nepredviđeni troškovi, ali neće bitno uticati na vaš budžet. Najverovatnije će investicija biti prijatna: popravka, nove stvari u kući. Međutim, budite pažljivi i precizni sa novcem, posebno ako je povezan sa drugim ljudima.

Zdravlje

Vreme je da se odreknete loših navika. Zaboravite na prekomerno piće, pušenje i druge stvari. I uvedite korisne stvari u svoj život (dnevna rutina, spavanje, sport, zdrava hrana) i vrlo brzo ćete osetiti rast energije i vitalnosti. Obratite pažnju na stanje kolena i kičme, kao i zglobove kuka. Povećan rizik od povreda ovih organa.

Kao i kod većine znakova, horoskop za 2019. za znak zodijaka Bik obećava veliku sreću i uspeh. Ne plašite se da pokažete svoje talente!

M.L.

foto:segodnya.ua

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group