Šta očekuje škorpije svakog meseca u 2023. godini?

Zabavna razdoblja i erotične ludorije koje vas očekuju u 2023. godini.

Januar – Budite privremeno nedostupni

Škorpioni imaju krug odanih prijatelja koji su im najvažniji na svetu. Ali kad oko 2. januara omamljujuća Venera zavlada vašim znakom, potpuno se isključite, posvetite se sebi i odmorite od svih. Idite sami i bioskop, preslušajte neki novi CD.

Februar – Izaberite poznati put

Pod uticajem Plutona oko 21. ćete uleteti u jednu od svojih strastvenih faza i pokušati da zavedete jednog uticajnog muškarca. Ako ga slabo poznajete, oprez: radije ne idite u nepoznato. Strast zadovoljite uobičajenim partnerima.

Mart – Budite oprezni

Pod uticajem raspaljivog Marsa najradije biste se potpuno prepustili instiktu, ali oko 10. marta radije poslušajte prijateljičin savet u vezi sa muškarcem koji vam se sviđa. Razmislite dva puta pre nego skočite u njegov krevet. Izbeći ćete veliku grešku.

April – Idite linijom većeg otpora

Razmažena Venera budi u vama želju za lenčarenjem. Oduprite se: pred kraj meseca zadajte sebi cilj i vaš će se duh napuniti optimizmom.

Maj – Zamenite uloge

Tražićete dodatne porcije seksa – to je uticaj požudnog Marsa koji će kulminirati oko 21. Vaš apetit treba nešto posebno, pa predlažemo da zamenite uloge sa partnerom: neka se on ponaša na vaš način, a vi preuzmite njegovu ulogu.

Jun – Rezervišite karte za put

Pregledajte web – stranice koje nude turističke aranžmane, na jednoj od njih se krije putovanje koje će vam doneti zanmljivo iskustvo. Borbeni Saturn pomoći će vam da ne potrošite celo bogatstvo.

Jul – Uživajte u porodici

Ovog meseca vlada hedonistički Jupiter, a zabava oko 7. jula mogla bi se pretvoriti u maratonsku žurku. Neodoljivim škorpionskim magnetizmom privući ćete nekoliko zabavnih sagovornika. Ne produbljujte veze, nastavite šarati: ovo je vreme za površne kontakte.

Avgust – Stranac u noći

Sredinom meseca Mars je složio karte za flert sa neznancem (moguće i strancem). Prepustite se i ne očekujte previše: on možda nije muškarac vašeg života, ali ova avantura podići će vam samopouzdanje i energiju.

Septembar – Radite planski

Jupiter u septembru budi ambiciju. Usredsredite se na dugoročni cilj – pronađite (bolji) posao, štedite za auto, dignite kredit i ispunite neku davnu želju ili potrebu. Najpre istražite mogućnosti i potražite savete, a zatim postupite racionalno i planski.

Oktobar – Zaštitite neiskusne

Mlađa prijateljica ili koleginica zapala je u teškoće i jedva drži glavu iznad vode. Pomozite joj savetom i zaštitite je. Imaće te pouzdanog i odanog partnera.

Novembar – Zaboravite sramežljivost

Zahvaljujući Venerinim dobrim vibracijama zračićete privlačnošću i samopouzdanjem. Osećaćete se dobro u svom telu, pa to iskoristite – priredite svom  dragom nezaboravan događaj. Zaboravite na sramežljivost, ovo je prilika da pomerite seksualne granice.

Decembar – Godinu završite pobednički

Merkur vam daje snage za nove izazove: sredinom meseca nemojte podlegnuti prazničnoj groznici, nego napišite male ciljeve, koje već neko vreme želite ostvariti. Koncentrišite se na dva ili tri realna cilja i uživajte u ostvarenjima.

S.K.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group