Šest horoskopskih znakova koji potajno ne vole nikog

Ili ne baš tako tajno.

Mizantrop je osoba koja otvoreno ne voli, odnosno mrzi čovečanstvo. Uglavnom su to nezadovoljni komšija koji se non-stop žali na nešto, ljudi koji će se u avionu pomeriti što dalje od vas i vašeg deteta pod sumnjom da će ono plakati i uznemiravati druge, pa čak i oni koji će vas namerno vratiti na kraj reda iako imate samo jedno pitanje da postavite osobi koja radi za npr. šalterom. Ovakve ljude ćemo nažalost sretati i upoznavati mnogo puta u životu, a kao takve ih možemo prepoznati i prema horoskopskom znaku.

Neko postaje takav zbog činjenice da je vrlo osetljiv, pa zbog mišljenja da ga neko neće dirati počinje “da mrzi sve oko sebe”, neko zbog okruženja koje večito želi da smanji uspehe te osobe ili jer misli da ga svi iskorišćavaju. To se dešava velikom broju ljudi. Dobro znate da nam horoskop može pomoći da otkrijemo nečiji način razmišljanja, ali i karakter i pre nego što progovore sa nama. Tako je i u ovom slučaju.

Postoje znakovi koji jednostavno ne vole određene grupe ljudi, a da li ste i vi među njima – saznajte u nastavku...

V.R.

« 1 2 3 4 5 6 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group