Horoskop - Zodijak

Ribe slave rođendane - kako ih iznenaditi?

Samo razumevanje osobina i ponašanja Riba nije dovoljno za izbor dragocenog i nezaboravnog poklona.

Da bi vam pomogli u ovom teškom zadatku, možete videti različite ideje o tome šta da poklonite nežnim osobama rođenim u ovom vodenom znaku.

Ako je vaša mama Riba u horoskopu

Mama rođena u znaku Riba je saosećajna, intuitivna, duhovna i kreativna žena za koju nije teško izabrati poklon, jer je njen krug interesa beskrajan. Sa svojom širokom i bezgraničnom maštom koja je rezervoar ideja za stvaranje umetničkih dela, najviše zadovoljstva će biti alati za slikanje, vezenje ili pletenje. Pogodni su i vaučeri za umetničke kurseve.

Sestra ili prijateljica Riba

Sestra ili prijateljica Riba biće zadovoljna ako joj poklonite neki neobičan ili mističan poklon. Najbolji izbor je kristal, a odaberite akvamarin. Namenjen je zaštiti i trebalo bi da ojača smisao života Riba. Pronađite klasičnu knjigu pesama i napišite joj jedinstvenu posvetu. Ako je dobro znate, možete kupiti svilenu spavaćicu u jednoj od njenih omiljenih boja, nebesko plavoj, svetlo ljubičastoj ili čisto beloj. Takođe voli divne meke kape, šalove i rukavice.

Otac Riba u horoskopu

Biće zadovoljan ogrtačem ili nekim neobičnim sredstvom za tuširanje jer obožava vodu i sve što je sa njom povezano.

Brat ili prijatelj

Vaš brat ili prijatelj, rođen u znaku Ribe veoma je kreativan i osetljiv. Možete ga oduševiti novim fotoaparatom. Takođe mu možete kupiti i nešto vezano za muziku koju obožava. Ako je oduvek želeo svoju gitaru, saksofon ili drugi instrument, to može biti odlična ideja.

Ako je vaš partner Riba

Vaš partner rođen u znaku Ribe obožava magiju. Možete mu kupiti karte za najbolje iluzioniste koje možete naći u okruženju, ili kuću misterije koja će ga potpuno uzbuditi. Ako voli japansku i orijentalnu hranu, poziv na večeru u tradicionalnom japanskom restoranu je odličan izbor. Ako je manje hrabar, biće jako zadovoljan vaučerima za vikend u spa centru ili vaučerom za zajedničku saunu, naravno uz plamen sveća.

Deca rođena u znaku Riba

Dete rođeno u znaku Ribe stvara čim počne da samostalno funkcioniše, tako da je najbolji izbor za poklon set za crtanje, slikanje ili drvena slagalica, jer Ribe vole prirodne materijale. Takođe ćete ga iznenaditi nekim malim istraživačkim projektom u kojem će morati da pokrene mozak.

Saradnik ili kolega

Saradnika ili kolegu možete iznenaditi pedikirom, ili omiljenim mirisnim uljem za kupanje. To je romantična duša, tako da je možete očarati lepom kolekcijom mirisnih sveća koje će joj pomoći da se smiri. Takođe će ceniti i časove joge, grupnu meditaciju ili šaljive šolje sa nežnim motivima.

M.L.

sensa.si/

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group