Retrogradni Merkur u Blizancima dolazi da uzdrma vaš društveni život

Merkur ulazi u retrogradni period svaka tri do četiri meseca, što ovaj dosadni planetarni fenomen čini redovnim delom našeg kosmičkog pejzaža.

Iako obično imamo samo tri retrogradna perioda Merkura godišnje, 2022. će nas obradovati sa ukupno četiri. Oni počinju 14. januara, 10. maja, 9. septembra i 29. decembra.

Retrogradni prolećni Merkur 2022. počinje 10. maja i trajaće do 3. juna. Merkur će za to vreme biti retrogradan u znacima Blizanaca i Bika. Dok je u Blizancima, možete očekivati da će se pojaviti problemi u komunikaciji u vidu poruka od bivšeg, svađa na poslu itd. Dok je u Biku, Merkurova retrogradnost će uticati na estetske i materijalne stvari, kao što su slika o sebi i lične finansije.  

Pripremite se za začinjenu dramu i nebeske nezgode sa ovim predstojećim retrogradnim Merkurom. Iako je stekao reputaciju da izaziva poremećaje, retrogradni Merkur nije baš uvek tako loš. Takođe služi kao podsetnik da usporite i razmislite o onome što ste naučili.

Hoćete li biti bezbedni od Merkurovog haosa? U galeriji fotografija pročitajte kako da preživite haotične tri nedelje unapred, na osnovu vašeg horoskopskog znaka.

« 10 11 12 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group